Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 13/5: Τι θα γίνει την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 13/5: Τι θα γίνει την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο

8 λέξεις σήμερα 13/5: Η Ναυσικά παίρνει το μέρος του γιου της

8 λέξεις σήμερα 13/5: Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Έρση να κάνει παράπονα στη Ναυσικά για την συμπεριφορά του Οδυσσέα απέναντί της. Η Ναυσικά παίρνει το μέρος του γιου της και την συμβουλεύει να σταματήσει να είναι τόσο επικριτική. Ο Άλκης συναντά την Κατερίνα και προσπαθεί να την προσεγγίσει, αλλά η άρνησή της είναι ισχυρή και απόλυτη. Ο Αιμίλιος πάει και βρίσκει τον Έκτορα για να του εκφράσει παράπονα. Η συνάντηση αυτή ξεφεύγει και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Ηλιάνα, για μια ακόμα φορά, καταγράφει τον Δημήτρη και τη Μαίρη σε μια επιλήψιμη συζήτηση. Στέλνει το βίντεο ανώνυμα στον Άκη που παθαίνει το σοκ της ζωής του.

Εχθές είδαμε ότι ο Οδυσσέας με την Έρση συνεχίζουν με τη μετακόμιση. Στο νησί καταφθάνει η Ναυσικά για να δει το νέο σπίτι και ξοπίσω της, χωρίς να το ξέρει, έρχεται και ο Μάρκος. Η σκληρή στάση της Κατερίνας στο θέμα του Άκη, αναγκάζει την Ιφιγένεια να της μιλήσει έξω από τα δόντια. Η Ηλιάνα ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τη κομπίνα του Δημήτρη και της Μαίρης. Η Μάγδα συναντάει τυχαία την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού.

8 Λέξεις

Η Ολυμπία γυρίζει από το Λονδίνο

Αυτή η σκηνή κάνει την Ελισάβετ να ντραπεί πολύ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ενώ καταλαβαίνει πως σ’ αυτή την ιστορία είναι η μεγάλη χαμένη, καθώς ο Αιμίλιος έχει αποφασίσει να μείνει με τη γυναίκα του. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, η Ναυσικά γίνεται έξαλλη που θα πρέπει να συνυπάρξει με τον Μάρκο, ενώ ο Οδυσσέας έχει μια έντονη αντίδραση απέναντί της, που θα την κάνει να υποχωρήσει. Η Ολυμπία γυρίζει από το Λονδίνο και η Εύα με τον Νικηφόρο δεν ξέρουν πλέον τι να περιμένουν απ’ αυτήν.

8 λέξεις σήμερα 13/5 – Trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις