Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τριαντάφυλλος Survivor: Ο καυγάς με τον Κόρο και το αίτημα για αποχώρηση
LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος Survivor: Ο καυγάς με τον Κόρο και το αίτημα για αποχώρηση

Τριαντάφυλλος Survivor: Ο καυγάς με τον Κόρο και το αίτημα για αποχώρηση

Φαίνεται πως μετά τον Τζέιμς αρχίζουν και παίρνουν σειρά κι άλλοι παίχτες που με τις επιλογές τους θέλουν να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Οι ανατροπές στο Survivor δεν λένε να σταματήσουν να μας εκπλήσσουν, καθώς όσο περνάει ο καιρός, αυτές φαίνεται να αυξάνονται καθημερινά. Για αρχή μας σόκαρε η απόφαση του Τζέημς για την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο «αρχηγός των Μπλε» παρά τις κόντρες που είχε ήταν μία φιγούρα που σίγουρα είχε ταυτιστεί με την μπλε ομάδα και έδειχνε να έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό που υποστήριζε την άφιξή του στον τελικό. Στον χθεσινό αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης, προκειμένου να τα δώσουν όλα για να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας και να δουν τους δικούς τους ανθρώπους για ακόμα μία φορά.

Η σημασία του επάθλου είναι γνωστή πλέον, αφού δίνει ένα μεγάλο ψυχολογικό μπουστ στους παίκτες, ενώ παράλληλα είναι και σωματικό αφού τρώνε ένα καλό γεύμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις έδειχναν πώς οι Κόκκινοι ήταν το απόλυτο φαβορί, ωστόσο οι Μπλε κατάφεραν να κάνουν μία μεγάλη ανατροπή, με τους Ντάφυ και Ασημακόπουλο να μην αγωνίζονται, κάτι που έφερε πέναλτι στην ομάδα. Οι Μπλε αποδείχθηκαν καλύτεροι, πήραν το έπαθλο, με τους Κόκκινους να ξεσπούν σε κλάματα, που δε θα δουν τους αγαπημένους τους.

Ο τσακωμός με τον Κόρο

Ο Τριαντάφυλλος, παρότι δεν αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει πάλι έξαλλο τον Γιώργο Κόρομι με το σχόλιο του ότι οφείλει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο στον Τζέιμς που αποχώρησε. Την στιγμή που ο Κόρο άρχισε να μιλάει για τη χαρά του που θα ακούσει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα αφού είχαν κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε τον Τριαντάφυλλο να μουρμουρίζει. «Μα δεν μπορώ να μιλήσω έτσι τώρα! Ε να μιλήσω λίγο! Σεβάσου! Δεν μπορείς να σεβαστείς! Σεβάσου λίγο ότι είμαστε χάλια και έχουμε παίξει, εσύ κάθεσαι τόση ώρα. Τι μουρμουρίζεις;», είπε ουρλιάζοντας.

Ο Τριαντάφυλλος για μια ακόμη φορά τον έκανε ακόμη πιο έξαλλο όταν του είπε πως έπρεπε να πει «ευχαριστώ» στον James που αποχώρησε καθώς, όπως είπε ο Ντάφυ, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, θα ήταν εκείνος που θα έφευγε. Στη μέση μπήκε ο Γιώργος Λιανός κι έτσι σταμάτησε εκεί η κουβέντα.

Προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν

Ο τραγουδιστής, νιώθοντας υπεύθυνος για την ήττα, ανακοίνωσε πως για να μην συνεχίσει να κάνει κακό στην ομάδα του θα ήθελε να αποχωρήσει και αυτός απο τον Άγιο Δομίνικο. Οι υπόλοιποι κόκκινοι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και του ζήτησαν να το σκεφτεί ξανά πριν πάρει την οριστική του απόφαση. Οι κόκκινοι αν και θεωρούν πως ο Νταφυ πρέπει να αγωνίζεται, όπως έκανε και η Ανθή Σαλαγκούδη, επιχείρησαν να τον μεταπείσουν σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεωρεί ότι ο η «νέα Σαλαγκούδη στο χειρότερο της»,  προσπάθησε να τον κάνει να νιώσει άσχημα που δεν έπαιξε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις