Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Κοκλώνης εμβόλιο: Μας δείχνει ποιο έκανε με story στο Instagram
LIFESTYLE

Νίκος Κοκλώνης εμβόλιο: Μας δείχνει ποιο έκανε με story στο Instagram

Νίκος Κοκλώνης εμβόλιο: «Τίποτα δεν κατάλαβα»

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν χάνει χρόνο και έσπευσε να εμβολιαστεί σήμερα, καθώς έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιακών ομάδων 30-39 και 40-49 ετών. Ο αγαπημένος σε όλους τηλεοπτικός παραγωγός πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας και έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson. Την στιγμή μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram, γράφοντας: «Εδώ, λοιπόν, για το εμβόλιο με τα κορίτσια όλα στο γενικό Νοσοκομείο Θήβας.. Για να δω το Johnson. Τίποτα δεν κατάλαβα… Ακόμα.» Εμείς του ευχόμαστε να μην εμφανίσει κανένα σύμπτωμα.

Δεν είναι ο μόνος celebrity που έχει εμβολιαστεί, καθώς και η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca. Μέσω ενός story μας αποκαλύπτει ποιες είναι οι παρενέργειες του εμβολίου. Αντιμετωπίζει μια από τις πιο συνηθισμένες και βασικές παρενέργειες του εμβολίου, αφού ανέβασε πυρετό. «38,8. Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις πυρετό.. Όλα κύλησαν, όπως μου τα είχατε περιγράψει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Παυσίπονο αναβράζον και ραντεβού 12: 00 – 14:00», έγραψε στη φωτογραφία. Παρέα της βρίσκεται πάντα ο σκύλος της , η Μπαλού, και εμείς της ευχόμαστε να της περάσει το συντομότερο δυνατόν!

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτά είναι τα συμπτώματα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

To εμβόλιο του κορονοϊού έκανες εχθές, Δευτέρα του Πάσχα, η Άννα Μαρία Βέλλη. Σήμερα, έσπευσε να μας ενημερώσει για τις παρενέργεις και τα συμπτώματα που εμφάνισε μετά από την πρώτη δόση του εμβολίου. Η youtuber, που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 30-39 έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και ένα 24ωρο μετά έχει εμφανίσει τα παρακάτω συμπτώματα. «Ένα 24ωρο μετά την πρώτη δόση εμβολίου. Ανέβασα μέχρι 38,5. Ένιωθα λες και με είχε πλακώσει τρένο. Πήγαινα από τρέμουλο σε ζέστη *αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας ότι θα ξαναγίνουμε όπως πριν. Do it» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη. Έτσι, έκανε έκκληση στους ακολούθους της να κάνουν το εμβόλιο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις