Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριαλένα – Σάκης Survivor: Τι αποκάλυψε η Σοφία Μαργαρίτη για το πρώην ζευγάρι
LIFESTYLE

Μαριαλένα – Σάκης Survivor: Τι αποκάλυψε η Σοφία Μαργαρίτη για το πρώην ζευγάρι

Μαριαλένα - Σάκης Survivor: Όσα αποκάλυψε η Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη!», και προχώρησε σε αποκαλύψεις. Μίλησε για την Μαριαλένα και ανέφερε όσα της είχε πει για τον Σάκη, πριν αυτός μπει στο Survivor 4. «Όταν μπήκαμε στους μαχητές μου είπε η Μαριαλένα ότι φοβάται το ενδεχόμενο να μπει ο πρώην της. Όταν τον είδε η Μαριαλένα στο ceremony, τα έβαψε μαύρα. Από αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν είναι μαζί. Μπορεί και να ισχύει, αλλά επειδή εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο δεν μου αρμόζει να μιλήσω».

«Μετά το Survivor η ζωή μου δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και μου μιλά ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο James, με στεναχώρησε πολύ η αντίδραση του Νίκου γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι. Πίστευα ότι ο Νίκος και ο James θα ήταν στον τελικό. Αν και δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις θέλω να κερδίσει το Survivor ο Νίκος. Μετά την αποχώρηση του James το παιχνίδι θα γίνει βαρετό γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον σαν παίκτης. Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος». Όσον αφορά τον Ντάφι είπε: «Καλό παιδί, αλλά δεν το έχει αγωνιστικά. Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει καριέρα, καιρός είναι ένα νέο αστέρι να γεννηθεί μέσα από αυτό το παιχνίδι».

Τριαντάφυλλος: Ο καυγάς με τον Κόρο και το αίτημα για αποχώρηση

Φαίνεται πως μετά τον Τζέιμς αρχίζουν και παίρνουν σειρά κι άλλοι παίχτες που με τις επιλογές τους θέλουν να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Οι ανατροπές στο Survivor δεν λένε να σταματήσουν να μας εκπλήσσουν, καθώς όσο περνάει ο καιρός, αυτές φαίνεται να αυξάνονται καθημερινά. Για αρχή μας σόκαρε η απόφαση του Τζέημς για την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο «αρχηγός των Μπλε» παρά τις κόντρες που είχε ήταν μία φιγούρα που σίγουρα είχε ταυτιστεί με την μπλε ομάδα και έδειχνε να έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό που υποστήριζε την άφιξή του στον τελικό.

Ο Τριαντάφυλλος, παρότι δεν αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει πάλι έξαλλο τον Γιώργο Κόρομι με το σχόλιο του ότι οφείλει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο στον Τζέιμς που αποχώρησε. Την στιγμή που ο Κόρο άρχισε να μιλάει για τη χαρά του που θα ακούσει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα αφού είχαν κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε τον Τριαντάφυλλο να μουρμουρίζει. «Μα δεν μπορώ να μιλήσω έτσι τώρα! Ε να μιλήσω λίγο! Σεβάσου! Δεν μπορείς να σεβαστείς! Σεβάσου λίγο ότι είμαστε χάλια και έχουμε παίξει, εσύ κάθεσαι τόση ώρα. Τι μουρμουρίζεις;», είπε ουρλιάζοντας. Ο Τριαντάφυλλος για μια ακόμη φορά τον έκανε ακόμη πιο έξαλλο όταν του είπε πως έπρεπε να πει «ευχαριστώ» στον James που αποχώρησε καθώς, όπως είπε ο Ντάφυ, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, θα ήταν εκείνος που θα έφευγε. Στη μέση μπήκε ο Γιώργος Λιανός κι έτσι σταμάτησε εκεί η κουβέντα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις