Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελευθερία Ελευθερίου γενέθλια: Τα γιόρτασε με παίκτες του Survivor 4
LIFESTYLE

Ελευθερία Ελευθερίου γενέθλια: Τα γιόρτασε με παίκτες του Survivor 4

Ελευθερία Ελευθερίου γενέθλια: Η εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε

Τα γενέθλιά της γιόρτασε εχθές η Ελευθερία Ελευθερίου, και δεν μπορούσαν να λείπουν παίκτες από το Survivor 4. Η τραγουδίστρια έκλεισε τα 32 της χρόνια και το γιόρτασε με κοντινά της άτομα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και όσοι της κράτησαν συντροφιά στον ριάλιτι επιβίωσης, αφού σίγουρα υπό δύσκολες καταστάσεις δένεσαι πιο εύκολα. Άλλωστε, έχουν πολλά κοινά και εμπειρίες να μοιραστούν. Αυτοί ήταν ο Πάνος Καλίδης, η Βαλέρια Χοψονίδου, η Έλενα Κρεμλίδου και η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκαν στο πάρτι της.  Η τούρτα είχε να κάνει με το Survivor, και ήταν μια υπερπαραγωγή. Η τραγουδίστρια ευχαριστήθηκε την έκπληξη και το γιόρτασε με το παραπάνω. Η ίδια επέλεξε να φορέσει κάτι απλό, αλλά και πάλι έκανε εντύπωση με την ομορφιά και την φυσικότητά της.

Αισθητή, ωστόσο, ήταν η απουσία του Αλέξη Παππά, με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά, ιδιαίτερα στα τελευταία επεισόδια. Η απουσία του όμως είναι δικαιολογημένη, καθώς έγινε γνωστό ότι έχει ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να συναντήσει την σύντροφό του, Αλέσια.

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δε μετανιώνω που έκανα παρέα με τον Αλέξη στο Survivor»

Σε δηλώσεις της μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νησί, τις παρέες που έκανε μέσα στο παιχνίδι ενώ αποκάλυψε και το τι είχε πει στους συμπαίκτες της και δεν το έδειξαν οι κάμερες. «Την πείνα την αντέχεις. Έχουμε ζήσει σκληρές δίαιτες με τη δουλειά. Έχουμε βρεθεί και με τον Παππά και με τον Περικλή. Δεν μετανιώνω για τις παρέες μου, ούτε για τους ανθρώπους που επέλεξα να έχω δίπλα μου. Έχουν γίνει αρκετά πράγματα που δεν έχουν φανεί και δεν τα έχουν δείξει» είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και στο Happy Day και εξήγησε:

«Πριν πάμε στο Συμβούλιο και ψηφιστούμε οι κόκκινοι, είχα πάρει τους ανθρώπους που είχα κοντά μου, τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη και τον Αλέξη και τους είχα πει ότι αν πιστεύετε ότι αγωνιστικά δεν είμαι καλή, να με ψηφίσετε. Για να κλείσουμε σε κάποιους τα στόματα που λένε ότι έχουμε στρατηγικές και ότι προσπαθούμε να βγάλουμε τους άλλους». Τέλος, αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο λέγοντας ότι θα δυσκολευτεί όταν το αγώνισμα γίνει ατομικό. «Ο Τριαντάφυλλος θα δυσκολευτεί πολύ στο ατομικό, τον λυπάμαι τον Ντάφυ» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις