Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Γλυκά Νερά σύζυγος: Κατάλαβα ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά σύζυγος: Κατάλαβα ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί

Γλυκά Νερά σύζυγος: Σε στενή επαφή και συνεργασία με την Αστυνομία

Στον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, επέστρεψε για λίγο το μεσημέρι της Πέμπτης ο 32χρονος σύζυγός της Κάρολαιν. Ο πιλότος παραμένει εξωτερικά ψύχραιμος, αν και μέσα του είναι βαθιά συντετριμμένος και συγκλονισμένες από την τραγωδία. Περιέγραψε τις στιγμές που βίωσαν, ενώ αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε δολοφονηθεί. Το κατάλαβε όταν έφθασε η αστυνομία στο σπίτι και τον έλυσαν οι αστυνομικοί. «Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει…».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε στενή επαφή και συνεργασία με την Αστυνομία. Οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους στοιχεία ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι του μυστηρίου, πίσω από το ειδεχθές αυτό έγκλημα. «Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά».

Σύζυγος 20χρονης – Γλυκά Νερά: “Η Αστυνομία έχει στοιχεία στα χέρια της για το έγκλημα”

Την ίδια ώρα, σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι δράστες που μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας ακινητοποίησαν τον άνδρα δένοντάς τον. Τον άφησαν να παρακολουθεί τη δολοφονία της αγαπημένης του, να ακούει τις φωνές της και να υποφέρει… ανήμπορος να αντιδράσει. Στόχος να ξετυλιχθεί το «κουβάρι» της υπόθεσης και να συλληφθούν τα άτομα που εισήλθαν στην κατοικία στα Γλυκά Νερά. Η νεκροψία η οποία διεξήχθη στο πτώμα της 20χρονης αποκάλυψε τις συνθήκες του θανάτου της καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αυτός προήλθε από ασφυξία και όχι τελικά από στραγγαλισμό.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο newsbeast.gr ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων το συγκεκριμένο έγκλημα έχει μία ιδιαιτερότητα. «Συνήθως οι δολοφονικές ενέργειες, οι ανθρωποκτονίες είναι περιστατικά τα οποία συμβαίνουν κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους και ως αποτέλεσμα βαρέων σωματικών βλαβών οι οποίες καταλήγουν θανατηφόρες ακριβώς διότι στις περισσότερες των περιπτώσεων υπάρχει ένα παθολογικό υπόβαθρο» τονίζει. «Εδώ όμως βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι δράστες είχαν σκοπό να θανατώσουν την 20χρονη κοπέλα και μάλιστα επιλέξανε ένα βίαιο και αργό, βασανιστικό θάνατο» προσθέτει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις