Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Σε κατάσταση σοκ ο πρώην σύζυγός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Σε κατάσταση σοκ ο πρώην σύζυγός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Πως αντέδρασε ο πρώην σύζυγος της στις φήμες

Οι φήμες ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ξανά μαζί έχουν ξεσπάσει, και δεν θα μπορούσε να μην τις έχει ακούσει ο πρώην σύζυγός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ. Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκλειστικά από το DailyMail.com, οι “Μπένιφερ”, απόλαυσαν την εξόρμηση στο πολυτελές θέρετρο για σκι στη Μοντάνα, όπου ο Άφλεκ διαθέτει ένα σαλέ. Αυτά είδε και ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο χώρισαν πρόσφατα, και έπαθε σοκ με την επανασύνδεση της Jlo με τον Άφλεκ, έπειτα από 17 χρόνια. Κοντινό άτομο του Ροντρίγκεζ είπε στο E!News: “Ο Άλεξ έχει σοκαριστεί που η JLo προχώρησε. Πίστευε πραγματικά ότι μπορούσε να λειτουργήσει η σχέση τους και να επανασυνδεθούν. Προσπαθεί να την προσεγγίσει και εκείνη τον έκοβε” τόνισε η πηγή που πρόσθεσε ότι ο Ροντρίγκεζ “έχει στεναχωρηθεί από την επανασύνδεση της Λόπεζ και μάλιστα επικοινώνησε μαζί της για να της δείξει πόσο αναστατωμένος είναι.

Εκείνη δεν ενδιαφέρεται να αναθερμάνει οτιδήποτε με τον A-Rod, της έχει τελειώσει”. Η Λόπεζ με τον Ροντρίγκεζ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους τον περασμένο μήνα έπειτα από εβδομάδες που διέψευδαν τις φήμες προσπαθώντας να σώσουν τη σχέση τους. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι ο Άφλεκ επισκέπτεται συχνά την έπαυλη της Λόπεζ στο Λος Άντζελες, και μάλιστα οι παπαράτσι τον έχουν εντοπίσει και εκεί. Άτομο από τον κύκλο τους, που έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Τζένιφερ είναι ευτυχισμένη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Οι “Μπένιφερ”

Και για να θυμηθούμε λίγο το lovestory «Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ». Οι δύο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2004, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και μία πρόταση γάμου. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χολιγουντιανός σταρ, είχε αποκαλύψει ότι διατηρεί φιλικές επαφές με την πρώην σύντροφό του. Είχε τονίσει ότι τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Λόπεζ την οποία είχε χαρακτηρίσει «αυθεντικό άνθρωπο». Τι λέτε υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις