Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Εραστές και ζώδια: Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι των άστρων
PLUS

Εραστές και ζώδια: Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι των άστρων

Εραστές και ζώδια: Είναι αυτοί που ξέρουν πώς να κρατήσουν το ενδιαφέρον στο κρεβάτι.

Λένε ότι τα ζώδια μπορούν να δείξουν εάν ένα πρόσωπο το «έχει» στον ερωτικό τομέα. Μπορεί κάποια ζώδια να φημολογείται ότι έχουν σεξουαλική ζωή «φωτιά», ωστόσο, υπάρχουν και εκείνα που δεν είναι τόσο «ειδικοί» στο κρεβάτι. Υπάρχουν 3 ζώδια που φέρεται να είναι χειρότεροι εραστές.

Το ζώδιο του Καρκίνου

Ο Καρκίνος, εκτός του ότι είναι άπιστος, φαίνεται ότι είναι και βαρετός στο κρεβάτι. Εάν δεν έχει κάποιο ζώδιο σε πλανήτη που να τον ευνοεί σε αυτό τον τομέα, τότε, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν το «έχει» με το σεξ.

Το ζώδιο του Υδροχόου

Η φάση με τον Υδροχόο είναι περίεργη… Μπορεί να ξέρει τι κάνει, ωστόσο, νοιάζεται τόσο πολύ για τον εαυτό του που εκείνη την ώρα δεν ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση του άλλου. Εντελώς παρτάκιας.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αγαπάω, αγάπη, Αποπλάνηση

Το ζώδιο του Ιχθύ

Αν και έχουν μια φήμη ότι έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις, είναι πολύ τεμπέληδες. Είναι το ζώδιο που θα κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, πιστεύοντας ότι αρέσουν στο ταίρι του, ακόμα και αν αυτό «πεθαίνει» από βαρεμάρα.

Οι καλύτεροι

Τοξότης

Ένα είναι σίγουρο: με έναν τοξότη δεν θα βαρεθείς ποτέ. Ξέρει να χαίρεται το ε#ξ και δεν θα το μετατρέψει ποτέ σε μια βαρετή πράξη. Ο τοξότης είναι πάντα έτοιμος για όλα.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με άγγιγμα, αγγίζω, αισθήματα

Ζυγός

Ο ζυγός έχει ανάγκη το σεξ στη ζωή του για να νιώθει ζωντανός και ευτυχισμένος. Θέλει πάντα να ευχαριστεί την παρτενέρ του και θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε να περάσει μια αξέχαστη βραδιά.

Σκορπιός

Είναι γνωστός σε όλους πως οι σκορπιοί είναι εξαιρετικοί εραστές και τους αρέσει να πειραματίζονται. Ο σκορπιός είναι αρκετά ευαίσθητος και έχει ανεπτυγμένο σεξουαλικό ένστικτο. Για να απολαύσεις το σεξ μαζί του, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με bonding, αγάπη, άγγιγμα
Δείτε ακόμη
Τα ζώδια που τα βρίσκουν στο κρεβάτι (και όχι μόνο)
O βασιλιάς που εκσπερμάτιζε «φίδια και σκορπιούς” – Στην Ελλάδα η πρώτη χρήση προφυλακτικού
Ποια είναι τα ψέματα που λένε οι γυναίκες στο σεξ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις