Τσαγκρινού – Eurovision 2021: Μάγεψε τους πάντες με τη δεύτερη πρόβα στην σκηνή

LIFESTYLE

Τσαγκρινού – Eurovision 2021: Μάγεψε τους πάντες με τη δεύτερη πρόβα στην σκηνή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Τσαγκρινού - Eurovision 2021: Η δεύτερη πρόβα της στην σκηνή

12.05.2021 | 17:03

Η Έλενα Τσαγκρινού, που θα εκπροσωπήσει στη Eurovision 2021 την Κύπρο με το τραγούδι “El Diablo”, πραγματοποίησε την δεύτερη πρόβα της στην σκηνή. Μπορεί η πρώτη πρόβα να μην στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και να αντιμετώπισε προβλήματα, ωστόσο η δεύτερη ήταν άρτια. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena και μάγεψε τους πάντες με την παρουσία της. Το τραγούδι της και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται επί σκηνής σε «τραβάει». Τη σκηνοθεσία της εμφάνισης έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Chali Jennings.

Με το φόρεμα με ασημί κρόσια δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, αποκαλύπτεται η καλλίγραμμη σιλουέτα της, και την πλαισιώνουν τέσσερις χορεύτριες με κόκκινες φόρμες. Το κομμάτι το έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa. Οι προετοιμασίες συνεχίζονται για τους προημιτελικούς. Η Κύπρος θα εμφανιστεί στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 18 Μαΐου, στην 8η θέση, και τα σύμφωνα με τα προγνωστικά, θα είναι στην τελική δεκάδα. Εμείς πάντως την στηρίζουμε, και σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί!

Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα προγνωστικά – Άνοδος για την Κύπρο

Καλά καλά δεν πρόλαβαν να γίνουν οι πρώτες τεχνικές πρόβες για τη Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα αμέσως είδαμε σημαντικές αλλαγές, και οι λίστες των πρακτορείων στοιχημάτων με τα φαβορί για τη νίκη, έχουν πάρει φωτιά.  Η σκηνική παρουσία κάποιων συμμετοχών σημείωσε μεγάλη επιτυχία και κέρδισε το μαζικό ενδιαφέρον ενώ άλλες απέσπασαν πολύ αρνητικά σχόλια. Ανάμεσα στις αγαπητές αποστολές βρίσκεται ακόμη μια φορά  η Κύπρος, αφού μετά την πρόσφατη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού με το El Diablo, η χώρα βρίσκεται πλέον σταθερά στο top 10 των προγνωστικών σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση.

Είναι ιδιαίτερα αισθητή η αλλαγή του ύφους των αποστολών της Κύπρου τα τελευταία χρόνια, καθώς οι αρμόδιοι μετά την Ελένη Φουρέιρα και την ιστορική δεύτερη θέση που χάρισε στην χώρα ανέβασε για πολύ τον πήχη. Μεγάλη αλλαγή όμως είδαμε και στην κορυφή, αφού πλέον η Γαλλία με την Barbara Pravi και το κομμάτι “Voilà” κατάφερε να εκτοπίσει την Μάλτα από την πρώτη θέση, μολονότι το τραγούδι “Je Me Casse ” της Destiny θεωρούνταν για εβδομάδες το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά έχασε πόντους μετά την χθεσινή πρόβα.

Η φετινή αποστολή της Γαλλίας

Exit mobile version