Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παύλος Γαλακτερός Survivor: «Καρφώνει» τον Τζέιμς, πώς ξεκίνησε η κόντρα τους
LIFESTYLE

Παύλος Γαλακτερός Survivor: «Καρφώνει» τον Τζέιμς, πώς ξεκίνησε η κόντρα τους

Παύλος Γαλακτερός Survivor: Όλα όσα είπε για την σχέση του με την «κλίκα»

Ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το Survivor 4 την προηγούμενη εβδομάδα, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις. Μιλώντας στην εκπομπή «Love it» επικεντρώθηκε στην «κόντρα» με τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. «Η κόντρα ξεκίνησε από το πουθενά. Είχαν έρθει πρώτη φορά στην καλύβα των κόκκινων η Μαριαλένα και ο Σάκης. Συζητήσαμε μαζί τους και η Μαριαλένα είπε ότι αυτά τα δυο παιδιά είναι απόμακρα και έχουν κάνει πολλά. Όταν έφυγε ο Αλέξης ούτε εμείς, ούτε εκείνοι απομακρυνθήκαμε. Ήταν σαν να ενωθήκαμε για έναν κοινό σκοπό ώστε να φύγει ο Αλέξης και μετά σπάσαμε και άρχισαν οι δικαιολογίες, Δεν τους κάναμε επίθεση όλοι. Από τότε που φτιάχτηκε η νέα μπλε ομάδα δεν υπήρχε σίγουρος πόντος και αυτό δεν το δεχόταν ο Τζέιμς . Ποτέ δεν είπα ότι εγώ είμαι καλύτερος από τον Τζέιμς και τον Νίκο αγωνιστικά»!

Αναφέρθηκε και στον Ηλία Μπόγδανο: «Τον Ηλία τον γνώρισα και ήταν ένα καλό και αθώο παιδί που δεν σκέφτεται στρατηγικά. Ήταν ο πιο αληθινός και πιο δοτικός. θα γινόταν χίλια κομμάτια για τους συμπαίκτες του. Ο Νίκος δεν έπρεπε να το πει αυτό. Του έβαλε μια ετικέτα». Και υπογράμμισε: «Όλοι είχαμε έρθει πιο κοντά με τον Νίκο παρά με τον Τζέιμς . Παρόλο που είναι φιλαράκια, αλλά για εμάς υπήρχε διάκριση. Πιο πολύ αγαπούσαμε τον Νίκο παρά τον Τζέιμς. Με τον Νίκο πάντα μιλούσα, με τον James όχι τόσο. Ήταν απόμακρος και ήταν σαν αυτό το παιδί να είχε κάτι προσωπικό μαζί σου. Πολλές φορές ο Τζέιμς ίσως και να «φουσκώνει» το κεφάλι του Νίκου. Ο Τζέιμς δεν χειρίζεται τον Νίκο. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα και αν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν μπορείς να το αλλάξεις, είναι ξεροκέφαλος. Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες.»!

Τι είπε για τον Νίκο Μπάρτζη

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Νίκος είναι πιο αυθεντικός για εμένα. Με τον James δεν θα έκανα ποτέ παρέα. Να ξέρεις ότι όλοι κρατούν μια ουδέτερη στάση προς τον Νίκο γιατί είναι τόσο κοντά στον James. Η φιλία τους ισχύει. Παρα είναι δεμένοι μεταξύ τους. Έχουν ο ένας τον άλλον σαν οικογένεια, Αυτό που αλληλοστηρίζονται είναι αληθινό και ο James είναι καλό παιδί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις