Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef σήμερα 12/5: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης
LIFESTYLE

MasterChef σήμερα 12/5: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης

MasterChef σήμερα 12/5: Η αποχώρηση που έφερε δάκρυα και η νέα δοκιμασία

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να κονταροχτυπιούνται σε μια δοκιμασία πιάτου αντιγραφής και διεκδίκησαν τη θέση τους στο MasterChef 5. Ο Ιωάννης Αυλωνίτης είχε κερδίσει την ασυλία και πέρασε στους οκτώ του MasterChef 5, μαζί με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τον Τζιοβάνι Σκαράτζι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό. Οι παίκτες που έμειναν για να διαγωνιστούν ήταν τρεις, η  Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Διονύσιος Σαρακίνης, ο Νίκος Σκορδάκης, ο Παύλος Χάππιλος και ο Παναγιώτης Τζαμαλής. Την ασυλία την κέρδισε στη συνέχεια ο Παύλος και οι υπόλοιποι τρεις έπρεπε να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του σπουδαίου σεφ Βασίλη Μουρατίδη. Έχει κερδίσει 7 Χρυσούς Σκούφους μέχρι σήμερα. Οι παίκτες μαγείρεψαν χριστόψαρο με γλάσο τομάτας, γεμιστό κολοκυθοανθό και σαμπαγιόν από πράσινο πιπέρι, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

Οι κριτές και ο καλεσμένος δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών εντοπίζοντας αστοχίες. Οι προσπάθειες ήταν κοντά, ωστόσο, μία από αυτές ήταν αρκετά αδύναμη. Το συγκεκριμένο πιάτο ήταν του Παναγιώτη Τζαμαλή, ή αλλιώς “Τζαμάλ”, που αναγκάστηκε να βγάλει την ποδιά του MasterChef. Η αποχώρησή του έφερε κλάματα στους υπόλοιπους μάγειρες του σπιτιού, πιο συγκεκριμένα στην Μαργαρίτα και τον Παύλο. «Χάρηκα πάρα πολύ που έφτασα μέχρι εδώ. Βασικά δεν περίμενα να μπω στην αρχή, γιατί ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός. Από το MasterChef τα κρατάω όλα, εκτός από τα κιλά που πήρα», είπε στο τέλος ο ίδιος.

Τι θα δούμε σήμερα 12/5

Σήμερα το αποτέλεσμα θα καθορίσει την εξέλιξη του φετινού MasterChef, όπως ακούγεται να λέγεται από τον Σωτήρη Κοντιζά. Οι παίκτες θα παλέψουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής, και τα τρία χειρότερα πιάτα βγαίνουν στον «τάκο».  Ανατροπές και εντάσεις αναμένονται να παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο!

MasterChef 5 σήμερα 12/5 – Trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις