Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef Παναγιώτης Τζαμαλής: Η πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση
LIFESTYLE

MasterChef Παναγιώτης Τζαμαλής: Η πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση

MasterChef Παναγιώτης Τζαμαλής: Μίλησε για ότι συνέβη στο διαγωνισμό

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, μετά από την επεισοδιακή του αποχώρηση από το MasterChef 5, μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» το πρωί της Τετάρτης. Ο «Τζαμάλ», που αναδείχθηκε από το Twitter ως μια από τις πιο επικές προσωπικότητες του MasterChef, μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην Μαρίνα, και στον Παύλο Χάπιλλο, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του είναι πολύ γνωστός σεφ. Ακόμα, μίλησε για το ξέσπασμα που είχε σε μια διαδικασία ψηφοφορίας, κατά την οποία υποστήριζε την Μαρία. Τέλος, προέβλεψε ποια θα είναι η τελική δυάδα, που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού.

«Η Μαρίνα ήταν ένα άτομο στο σπίτι που την περισσότερη ώρα την περνούσε μόνη της. Καθόταν στο δωμάτιό της και άκουγε μουσική, δεν ενοχλούσε κανέναν. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου ότι κάνει δεν κάνει καλά. Τύχαιναν μέρες που η Κωνσταντίνα ερχόταν σε μένα και τον Παύλο γιατί βαριόταν με τη Μαρίνα. Στο δωμάτιο της Μαρίνας δεν υπήρχε κουτσομπολιό. Ο χαρακτήρας της Μαρίνας ήταν απλά μπροστά στην κάμερα. Δεν ήταν στο δωμάτιό της. Δεν οργάνωνε επιτελικά σχέδια ποιος θα διώξει και ποιον θα κρατήσει» είπε.

Ο πατέρας του Παύλου είναι γνωστός σεφ

«Δεν ειρωνεύτηκα τον Παύλο. Ήμουν ο μόνος που το έλεγα ότι είναι επαγγελματίας και μας δουλεύει. Όταν βγήκα από το παιχνίδι έμαθα ότι ο πατέρας του Παύλου είναι σεφ παλιάς κοπής, έχει όνομα και τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την μαγειρική τον ξέρουν. Όταν παίρνεις ένα παιδάκι σαν τον Παύλο 8 ετών μαζί σου και τον κουβαλάς παντού μαζί για να μαγειρέψετε, είναι λογικό αυτός ο άνθρωπος να είναι πιο επαγγελματίας από όλους εκεί μέσα. Απλά δεν είχε πτυχίο μαγειρικής… Ο Παύλος ξέρει πολλά πράγματα, επειδή βοηθούσε τον πατέρα του από μικρός.», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Για ξέσπασμα που είχε σε μία ψηφοφορία

«Μισώ πάρα πολύ το ψέμα και την αδικία και σε αυτό το συμβούλιο υπήρχε αδικία. Οπότε, τυχαίνει συμπτωματικά να είναι η Λαζαρίδου στη θέση του άδικου. Εγώ ήμουν τελευταίος στην ψηφοφορία και δεν έβλεπε τι παίζει στα δεξιά μου γιατί ήταν λίγο μακριά η Μαρία από μένα. Όταν βγήκα μπροστά να μιλήσω και είδα ότι όλοι την έχουν ψηφίσει εκεί έπαθα μια κρίση και λέω… τι γίνεται; Τι δουλειά έχει η Μαρία τώρα να κατέβει κάτω να μαγειρέψει; Η κοπέλα ήρθε πρώτη μέρα σε εμάς, τα πήγε καλά, έφερε τον πόντο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Με τη Μαρία ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Σε εκείνο το συμβούλιο είχαν αδικήσει τη Μαρία και την υποστήριξα. Κάποια άλλη στιγμή θα μπορούσε η Μαρία να έχει αδικήσει κάποιον άλλον, θα έπρεπε κι εγώ να υποστηρίξω αυτόν που θα αδικούσε η Μαρία. Δεν έχει να κάνει ότι… εμείς είμαστε φίλοι και θα σε καλύπτω για πάντα. Όταν έχεις δίκιο, σε καλύπτω. Όταν δεν έχεις δίκιο, δε σε καλύπτω».

Η τελική δυάδα

Κλείνοντας, ο «Τζαμάλ» έκανε και τις προβλέψεις του για τον τελικό λέγοντας πως στην τελική δυάδα θα ήθελε να δει τον Τζιοβάνι και φυσικά τη Μαργαρίτα. «Ο Τζιοβάνι είναι οικογενειάρχης και επιχειρηματίας. Είναι ωραίο ένας άνθρωπος από την Ιταλία να έρθει και να πει  ρε σεις εσεις δεν ξέρετε να μαγειρεύετε». «Θα ήταν ωραίο να δούμε νικήτρια μια γυναίκα, τη Μαργαρίτα», πρόσθεσε μιλώντας για τη Μαργαρίτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις