Ιωάννα Μαλέσκου εμβόλιο: Ποια η κατάσταση της υγείας της

LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου εμβόλιο: Ποια η κατάσταση της υγείας της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Ιωάννα Μαλέσκου εμβόλιο: Αποκαλύπτει το σύμπτωμα που εμφάνισε

12.05.2021 | 12:21

Η Ιωάννα Μαλέσκου το απόγευμα της Τρίτης, έκανε γνωστό στο Instagram, ότι εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού. Επισκέφτηκε το εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών και έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca. Σήμερα, μέσω ενός story μας αποκαλύπτει ποιες είναι οι παρενέργειες του εμβολίου. Αντιμετωπίζει μια από τις πιο συνηθισμένες και βασικές παρενέργειες του εμβολίου, αφού ανέβασε πυρετό. «38,8. Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις πυρετό.. Όλα κύλησαν, όπως μου τα είχατε περιγράψει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Παυσίπονο αναβράζον και ραντεβού 12: 00 – 14:00», έγραψε στη φωτογραφία. Παρέα της βρίσκεται πάντα ο σκύλος της , η Μπαλού, και εμείς της ευχόμαστε να της περάσει το συντομότερο δυνατόν!

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαλέσκου είπε εχθές: «Το είπα και το έκανα το εμβόλιο, μόλις γύρισα. Έκανα το AstraZeneca την 1η δόση, στο εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών πήγα και οι άνθρωποι κυρίως οι γυναίκες με καλωσόρισαν όπως και όλον τον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή κι αμέσως μπήκα κι εγώ στη διαδικασία, με το πρωτόκολλο που ακολουθείται, δεν παραπονέθηκα…»

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτά είναι τα συμπτώματα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

To εμβόλιο του κορονοϊού έκανες εχθές, Δευτέρα του Πάσχα, η Άννα Μαρία Βέλλη. Σήμερα, έσπευσε να μας ενημερώσει για τις παρενέργεις και τα συμπτώματα που εμφάνισε μετά από την πρώτη δόση του εμβολίου. Η youtuber, που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 30-39 έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και ένα 24ωρο μετά έχει εμφανίσει τα παρακάτω συμπτώματα. «Ένα 24ωρο μετά την πρώτη δόση εμβολίου. Ανέβασα μέχρι 38,5. Ένιωθα λες και με είχε πλακώσει τρένο. Πήγαινα από τρέμουλο σε ζέστη *αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας ότι θα ξαναγίνουμε όπως πριν. Do it» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη. Έτσι, έκανε έκκληση στους ακολούθους της να κάνουν το εμβόλιο.

Κώστας Μαρτάκης: Το μήνυμα που έστειλε μέσα από μια φωτογραφία

Και ο Κώστας Μαρτάκης έκανε το εμβόλιο, την Δευτέρα του Πάσχα (3/5) και το ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Ολοένα και περισσότεροι celebrities κάνουν το εμβόλιο, και δείχνουν το σωστό παράδειγμα. Ο Κώστας Μαρτάκης πήγε στο κέντρο εμβολιασμού και ανέβασε στα social media την στιγμή του εμβολιασμού του, γράφοντας: «Φτου ξελευτερία κατά 72%». Ο τραγουδιστής φαίνεται να είναι χαρούμενος στην φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτακούς του φίλους.

Exit mobile version