Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Bachelor 2 παρουσίαση: Ποιο πρόσωπο ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνία
LIFESTYLE

Bachelor 2 παρουσίαση: Ποιο πρόσωπο ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνία

Bachelor 2 παρουσίαση: Η τεράστια αλλαγή που έρχεται

Το Bachelor 2 αναμένεται να είναι υπερπαραγωγή φέτος και οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Μπορεί ακόμα να μην έχει βρεθεί ο νέος «εργένης», ωστόσο η παραγωγή εξετάζει και νέα πρόσωπα για την παρουσίαση του show. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος παρουσιαστής, κάτι που θα αλλάξει ενδεχομένως. Την αποκάλυψη έκανε η Δήμητρα Καλφούτζου το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου”. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, θα δούμε ακόμη έναν άντρα που θα αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή. Πιθανολογείται να είναι ο Αντώνης Βλοντάκης, αν και δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.

Όσον αφορά τον νέο περιζήτητο εργένη για τον δεύτερο κύκλο του “Bachelor” φαίνεται πως  η παραγωγή «κλείνει» προς το πρόσωπο του Χάρη Συντζάκη. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο Χάρης Συντζάκης φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής του “Bachelor 2” μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ο ίδιος είναι μοντέλο και ηθοποιός, ενώ έχει ένα καλλίγραμμο σώμα και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο. Πρόσφατα “εισέβαλε” στη σειρά της ΕΡΤ «Η Τούρτα της μαμάς». Ο Χάρης Συντζάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη στήλη “Μαστορέματα” στην εκπομπή “Dot.” και, μάλιστα, εκεί είχε αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος προηγουμένως είχε τη συγκεκριμένη θέση.

Ακόμα περισσότερα ονόματα ακούγονται

«Είχαμε πει για 70.000 ευρώ, αλλά το κασέ του επώνυμου εργένη ανεβαίνει στα 100.000 ευρώ. Θέλουν κάποιον επώνυμο εργένη για το ριάλιτι», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής. Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Σπύρος Νικολαϊδης ο οποίος μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο My Style Rocks ενώ τώρα συμμετέχει στις 8 λέξεις του ΣΚΑΙ. Στη λίστα με τους υποψήφιους για το ριάλιτι επιστρέφει και το όνομα του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Ο Νάσος πέρυσι είχε κάνει τρία ραντεβού με την παραγωγή για το Bachelor.

Το τρίτο πρόσωπο είναι ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του Survivor 2. Πέρυσι δεν είχε δεχτεί πρόταση, θα δεχτεί όμως φέτος. Ο επόμενος στη λίστα είναι ο Γιώργος Μανίκας τον οποίο έχουμε δει σε διάφορες εκπομπές. Ο τελευταίος στη λίστα με τους υποψήφιους εργένηδες είναι ο τραγουδιστής, Γιώργος Λιβάνης.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις