Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποχώρηση Τζέιμς Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς το μεγάλο φαβορί
LIFESTYLE

Αποχώρηση Τζέιμς Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς το μεγάλο φαβορί

Αποχώρηση Τζέιμς Survivor: Το twitter τα «έβαψε» μαύρα με την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor 4. Ο Τζέιμς Καφετζής, ένας εκ των φαβορί για να φτάσει τελικό, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο. Η απόφαση του 24χρονου Ροδίτη κράτησε για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης τους υποψήφιους προς αποχώρηση Γιώργο Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ψυχολογικά ράκος ο κολλητός του Νίκος Μπάρτζης, που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη απο τη συγκίνηση. Όσο το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του τόσο η ταλαιπωρία των Survivors θα γίνεται ποιο εμφανής. Αυτό προσπάθησε να εξηγήσει στους πιο… νέους η Μαριαλένα η οποία μαζί με τους Ασημακόπουλο, Κόρο, Τζειμς, Νίκο και Τριαντάφυλλο βρίσκονται από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Καρολίνα Καλύβα  όλα αυτά τα θεωρεί δικαιολογίες. Ο «Ντάφυ» την ώρα της κουβέντας παρατήρησε ότι η Μαριαλένα φοράει το μποξεράκι του Σάκη και άρχισε να την “δουλεύει”, με την 25χρονη να λέει χαριτολογώντας «του έχω πάρει και τα σώβρακα».

Οι μπλε πριν τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία έκαναν σύσκεψη με σκοπό να πάρουν τα πάνω τους και να μην επιτρέψουν στους κόκκινους να τους πάρουν και τις δυο ασυλίες, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και έχασαν τον Παύλο Γαλακτερό. Η Καρολίνα Καλύβα πιστεύει ότι η ψυχολογία των αντιπάλων της δεν είναι και στα καλύτερα της, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος μυρίζει… κόκκινη νίκη.

Πάλι… έξω ο Ντάφυ

Ο Τριαντάφυλλος νιώθει πως στον Άγιο Δομίνικο έχει πέσει μελαγχολία και ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θα αγωνιστεί στον δύσκολο και λασπώδη στίβο μάχης, παρά το γεγονός ότι ο γιατρός δεν βλέπει τον λόγο να μην το κάνει. Στο στίβο μάχης οι μπλε κόλλησαν στη λάσπη με τους κόκκινους να βγαίνουν ξανά αλώβητοί και με 10-4 να συμπληρώνουν το τοτέμ ασυλίας υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους να χάσουν ακόμα έναν παίκτη.

Την ώρα που οι κόκκινοι πανηγυρίζουν που θα μείνουν για ακόμα μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη, η Μαριαλένα βλέπει ότι η μπλε ομάδα καταρρέει. Ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε η Καρολίνα Καλύβα και το φετίχ της με τις λάσπες. Οι  κόκκινοι πριν πάνε ως θεατές στο συμβούλιο φάγανε ταχίνι με ψωμί και ήπιαν ένα χυμό. Απο την άλλη οι μπλε έκαναν ακόμα ενα συμβούλιο για να δουν τι έφταιξε και ηττήθηκαν πάλι με μεγάλη διαφορά.

Αποχώρηση Τζέιμς Survivor: Η βόμβα

Στο συμβούλιο η συζήτηση αναλώθηκε σε παλιούς και τους νέους και στο πόσο πιο ταλαιπωρημένοι είναι οι παίκτες που βρίσκονται από την αρχή στο παιχνίδι, ενώ οι μπλε προσπάθησαν να εξηγήσουν την αγωνιστική καθίζησή τους. Οι μπλέ πήγαν στην κάλπη και ψήφισαν Τζέιμς, ενω ο Νίκος Μπάρτζης έβγαλε στον… τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όλα τα παραπάνω ξεχάστηκαν μόλις πήρε τον λόγο ο Τζέιμς Καφετζής και ανακοίνωσε ότι λόγω του προβλήματος στη μέση του που δεν του επιτρέπει να αγνίζεται όπως θα ήθελε και επειδή βλέπει πως ο δρόμος του Survivor είναι ακόμα μακρύς θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχει έρθει η ώρα να φύγω από το παιχνίδι και να πάω στην οικογένεια μου» δήλωσε ο… πρίγκιπας τονίζοντας πως ήδη νιώθει νικητής και το πρώτο βραβείο γι αυτόν είναι η φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη. Ο αγρότης μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του και με τρεμάμενη φωνή το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ότι θα ξυπνάει και θα νιώθει σαν να μην βλέπει δίπλα του τον αδελφό του.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο στο συμβούλιο και συμπαίκτες και αντίπαλοι έδειξαν σοκαρισμένοι. Πριν ο Τζείμς Καφετζής πάρει τη δάδα του και αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αντάλλαξε φανέλες με τον Νίκο Μπάρτζη και έκανε τον φίλο του να γελάσει λίγο όταν διαπίστωσε ότι είχε βάλει την φανελάκι του ανάποδα.

Αποχώρηση Τζέιμς Survivor: Χαμός στο Twitter

https://twitter.com/Siakimilona/status/1392245610565312519

https://twitter.com/ellie_z16/status/1392122835808800779

https://twitter.com/fairy_freesia/status/1392096189907095554

https://twitter.com/marw_klz/status/1392248075847192579

https://twitter.com/Nikos33785055/status/1392194710027087875

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις