Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παλαιοκώστας νοσοκομείο: Νοσηλεύεται ξανά στην Πάτρα – Αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας
ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοκώστας νοσοκομείο: Νοσηλεύεται ξανά στην Πάτρα – Αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας

Παλαιοκώστας νοσοκομείο: Νοσηλεύεται ξανά στην Πάτρα - Αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε εκ νέου ο φυλακισμένος Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο βαρυποινίτης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για τρίτη φορά τις τελευταίες ημέρες στο νοσηλευτικό ίδρυμα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Χαραγμένη στη μνήμη είχε μείνει η μεγάλη επιχείρηση που είχε στήσει η ΕΛ.ΑΣ. στο παρελθόν για τη μεταφορά του ίδιου κρατούμενου από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας στο νοσοκομείο στο Ρίο.

Ο κρατούμενος είχε μεταφερθεί με αλεξίσφαιρο όχημα και με τη συνδρομή ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στην οφθαλμολογική κλινική. Ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο «φαντομάς» ή Ρομπέν των Φτωχών, συνελήφθη στις 13 Σεπτεμβρίου 2006, κοντά στην Αράχωβα, λίγες εβδομάδες μετά την κινηματογραφική απόδραση του αδελφού του Βασίλη από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις