Γλυκά Νερά νέα: Τι είπε ο σύζυγος στις Αρχές, τραγική αποκάλυψη για το μωρό

ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά νέα: Τι είπε ο σύζυγος στις Αρχές, τραγική αποκάλυψη για το μωρό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γλυκά Νερά νέα: Συγκλονισμένοι είναι οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι

12.05.2021 | 22:12

Συγκλονισμένοι είναι οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά όπου εκτυλίχθηκε η αιματηρή διάρρηξη. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε ότι “οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν πρώτοι στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά “αν και έχουν δει ανθρώπους να πεθαίνουν μπροστά τους και πολλά φρικιαστικά πράγματα, έχουν συγκλονιστεί από την σκηνή που αντίκρισαν μόλις μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, με το μωρό της μητέρας, να είναι πάνω από την νεκρή 20χρονη και να την σκουντάει για του δώσει σημασία”.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “όταν είδα την εικόνα με τον αστυνομικό που αγκαλιάζει το παιδί τόσο στοργικά, κατάλαβα ότι ήταν πατέρας. Αυτός ο αστυνομικός έχει ένα παιδί, ένα κοριτσάκι και ταυτίστηκε με το περιστατικό”. Ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι “το έγκλημα έχει συγκλονίσει όλον τον κόσμο, διότι όλοι ταυτίζονται με τα θύματα και θεωρούν ότι θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε”.

“Επειδή οι συγκεκριμένοι οπλοφορούσαν, είμαι σίγουρος ότι έχουν μπει ξανά στην διαδικασία να ληστέψουν, είναι μπουκαδόροι που το έχουν κάνει ξανά. Το ζήτημα είναι γιατί να σκοτώσουν την νεαρή μητέρα, γιατί να την σκοτώσουν; Θα μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα ή να την δεσμεύσουν όπως έκαναν και με τον σύζυγο της και να φύγουν. Απείλησαν και την γυναίκα και είπαν ότι θα κάνουν κακό στο παιδί, δεν ξέρω αν η γυναίκα είδε τα χαρακτηριστικά κάποιου από τους δράστες και ήθελαν να την κάνουν να σιωπήσει”.

Γλυκά Νερά νέα: Δεύτερη κατάθεση από τον σύζυγο

Ένα εικοσιτετράωρο και πλέον μετά το στυγερό έγκλημα που έχει παγώσει την ελληνική κοινή γνώμη, πολίτες βρέθηκαν έξω από τη μεζονέτα προκειμένου να αφήσουν αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της 20χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο πλάι στο 11 μηνών βρέφος της. Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της Κάρολάιν, έδωσε νέα κατάθεση στις αρχές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Οπως είπε, οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 05:30 εισέβαλαν στο σπίτι, ενώ αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.

Συντετριμμένη η μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Και αναπαράσταση παρουσία του συζύγου

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν σε αναπαράσταση του φονικού, παρουσία του 32χρονου. Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας εξετάζουν μια λίστα σεσημασμένων που σχετίζονται με ληστείες. Όσον αφορά τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, οι αρχές «ξεσκονίζουν» το σπίτι για DNA και αποτυπώματα και εκτιμούν ότι θα βρεθεί γενετικό υλικό, καθώς οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι και ήρθαν σε επαφή και με τα θύματα. Επίσης έχει δοθεί σήμα σε αεροδρόμια και λιμάνια, σε μια προσπάθεια να μην διαφύγουν οι δράστες εκτός χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, επίσης, ότι η επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού ήταν τυχαία. Οι δράστες φαίνεται να παρακολούθησαν το χώρο και τις κινήσεις του ζευγαριού.

Πώς κινήθηκαν οι δράστες του φονικού στα Γλυκά Νερά

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης από το παράθυρο στην πίσω πλευρά της οικίας που έβγαζε στο ημιυπόγειο του κτιρίου. Από εκεί έφτασαν στη σοφίτα όπου κοιμόταν το ζευγάρι με το παιδί τους. Αφού τους ξύπνησαν, τους ακινητοποίησαν. Τον 33χρονο τον έδεσαν χειροπόδαρα και του τύλιξαν τα μάτια, το στόμα και τον λαιμό με ταινία συσκευασίας σε σημείο που κόντευε να χάσει τις αισθήσεις τους. Η 20χρονη βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα με τη μπλούζα της, ενώ είχε μία ακόμα περασμένη στον λαιμό. Η νεαρή μητέρα αντέδρασε και φέρεται να φώναζε, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να τη σκοτώσουν είτε κλείνοντας το στόμα της με μαξιλάρι, είτε διά βρόχου.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για την 20χρονη Καρολάιν

Σοκαριστικό είναι δε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης στη σορό της άτυχης 20χρονης Καρολάιν η οποία έχασε τη ζωή της χθες, από τα χέρια αδίστακτων ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η άτυχη Καρολάιν έχασε τη ζωή της από ασφυξία και συγκεκριμένα εξαιτίας απόφραξης των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας.

Ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας τής έκλεισε το στόμα με κομμάτια από ύφασμα και την παλάμη των χεριών του, ενώ παράλληλα έφραξε με τα δάχτυλά του, τον αντίχειρα και τον δείκτη και τη μύτη της. Ως αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής, η κοπέλα δεν μπορούσε να αναπνεύσει, με συνέπεια να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος.

«Ουρλιάζαμε και εκλιπαρούσαμε για να μη μας κάνουν κακό»

«…Τους είπα πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα» δήλωσε ο 33χρονος πιλότος για τις στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο της γυναίκας του. «Ουρλιάζαμε και εκλιπαρούσαμε για να μη μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε πνιχτά και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο, ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου», φέρεται να είπε στις Αρχές.

Exit mobile version