Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ξανά ζευγάρι μετά από 17 χρόνια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ξανά ζευγάρι μετά από 17 χρόνια

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Τους «έπιασαν» να κάνουν μαζί διακοπές

Η Τζένιφερ Λόπεζ λίγο καιρό μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, φαίνεται ότι βρήκε κάποιον για να την παρηγορήσει. Οι φήμες που την θέλουν να είναι ξανά ζευγάρι με τον Μπεν Άφλεκ, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, έχουν υπέρ – φουντώσει. Ο λόγος; Ο ηθοποιός κανόνισε μία ρομαντική απόδραση για την JLo με ιδιωτικό αεροπλάνο σε πολυτελές θέρετρο στη Μοντάνα, όπου έχει ένα σαλέ. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτησε μέσα στο αυτοκίνητο, όσο και αν προσπάθησαν να κρυφτούν. Η 51χρονη και ο 48χρονος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «daily mail», έκαναν βόλτα με τζιπ στο χειμερινό θέρετρο.

Πληροφορίες λένε ότι αυτός επισκέπτεται συχνά την έπαυλη της Λόπεζ στο Λος Άντζελες, και μάλιστα οι παπαράτσι τον έχουν εντοπίσει και εκεί. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, το ζευγάρι αποβιβάζεται από ιδιωτικό τζετ επιστρέφοντας από τη Μοντάνα στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, άτομο από τον κύκλο τους, που έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Τζένιφερ είναι ευτυχισμένη».

Ο Άφλεκ έχει επισκεφθεί το σπίτι της 3 φορές

Η Λόπεζ δεν αγαπάει την μοναξιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε μυστική συνάντηση, με τον πρώην σύντροφο της Μπεν Άφλεκ. Μάλιστα ακούγεται ότι έχει επισκεφτεί το σπίτι της τουλάχιστον 3 φορές. Σε μία μάλιστα από τις επισκέψεις αυτές, ο ίδιος φωτογραφήθηκε σε ένα λευκό SUV Escalade που φέρεται να ανήκει στην Τζένιφερ. «Η ασφάλεια παίρνει τον ηθοποιό από μια κοντινή τοποθεσία και τον περιμένει, αφού περάσει μερικές ώρες στο σπίτι της» αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα.

Και για να θυμηθούμε λίγο το lovestory «Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ». Οι δύο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2004, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και μία πρόταση γάμου. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χολιγουντιανός σταρ, είχε αποκαλύψει ότι διατηρεί φιλικές επαφές με την πρώην σύντροφό του. Είχε τονίσει ότι τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Λόπεζ την οποία είχε χαρακτηρίσει «αυθεντικό άνθρωπο». Τι λέτε υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης;

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις