Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού γέννα: Πανευτυχής που έγινε μητέρα για τέταρτη φορά
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού γέννα: Πανευτυχής που έγινε μητέρα για τέταρτη φορά

Τζένη Μπαλατσινού γέννα: Η νέα καθημερινότητα μετά τον ερχομό του μωρού

Πανευτυχής φαίνεται να είναι η Τζένη Μπαλατσινού, που πρόσφατα έγινε μανούλα για τέταρτη φορά. Σε συνέντευξή στον ALPHA, στην εκπομπή «Happy Day», μίλησε για την νέα της καθημερινότητα, αλλά και για τη βοήθεια του Βασίλη Κικίλια στην ανατροφή του παιδιού τους. Όσον αφορά τις νέες του συνήθειες μετά τον ερχομό του παιδιού τους είπε: «Η καθημερινότητα είναι, όπως όταν έχεις μωρό, είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ όταν υπάρχει πρόγραμμα τα καταφέρνουμε όλα».

Μιλώντας για τις συνήθειες του μωρού είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια». Η Τζένη Μπαλατσινού πρόσθεσε ότι: «Έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά».

Τι έκανε το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού πλέει σε πελάγη ευτυχίας και θα περάσει το Πάσχα με τον λίγων μηνών γιο της για πρώτη φορά. Δεν ζητάει πολλά άλλωστε, αφού λίγα πράγματα αρκούν για να σε κάνουν χαρούμενο. Η Τζένη αφού έφτιαξε κουλουράκια και έβαψε κόκκινα αυγά της , ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία γράφοντα: «Και του χρόνου ελεύθεροι».

Το πρώην μοντέλο και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς στις 25 Δεκεμβρίου 2020, ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους. Ενάμιση μήνα μετά, η ευτυχισμένη μανούλα είχε ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία του Κικίλια jr. στο Instagram. Στη φωτογραφία βλέπουμε τα πατουσάκια του μωρού.”Αν μπορούσαμε να βάλουμε σε μπουκάλι αυτή τη μυρωδιά… #love”, έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις