Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler 2η ασυλία 11/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor Spoiler 2η ασυλία 11/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor Spoiler 2η ασυλία 11/5: Ακόμα ένα ντέρμπι θα βγάλει η κάλπη του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor Spoiler 2η ασυλία 11/5: Οι κόκκινοι κατάφεραν χθες (10/5) να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και τρίτη συνεχόμενη, με τους μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο Κόρο με μία παραπάνω ψήφο από τον Τζέιμς, βγήκε υποψήφιος για πρώτη φορά στο Survivor, ενώ νωρίτερα ο Νίκος Μπάρτζης είχε κερδίσει -για άλλη μια φορά- την ατομική ασυλία. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πολλές κόντρες και εντάσεις ανάμεσα στους δύο παίκτες των ομάδων. Αιτία ήταν οι πανηγυρισμοί μετά τη λήξη των αγωνισμάτων, ενώ και η Μαριαλένα τα έβαλε με τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο για τον ίδιο λόγο.

Όσο περνάει ο καιρός και το ριάλιτι επιβίωσης κοντεύει στο να γίνει ατομικό, οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και σίγουρα θα «γεννηθούν» νέες κόντρες, ακόμα ανάμεσα και σε φίλους.

Survivor Spoiler 2η ασυλία 11/5: Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα

Πάμε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι κόκκινοι χθες έκαναν μία φοβερή ανατροπή (από 7-2 κέρδισαν 10-9) και έτσι σίγουρα έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους. Από την άλλη οι μπλε έχουν δείξει πως δεν «μασάνε» σε τέτοια και πως βρίσκουν πάντα άμεσα «απαντήσεις». Αυτές όμως δεν θα έρθουν σήμερα! Οι κόκκινοι θα κάνουν το δύο στα δύο και αυτή τη βδομάδα και αυτό σημαίνει πως την Τετάρτη (12/5) οι μπλε θα μείνουν με τέσσερις παίκτες!

Survivor Spoiler 2η ασυλία 11/5: Όσο για τους υποψήφιους;

Δίπλα στον Κόρο, θα κάτσει ο Τζέιμς και η Μαριαλένα.

Survivor Spoiler 2η ασυλία 11/5: Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα;

Survivor Spoiler αποχώρηση: Τι τρέχει με τον Τζέιμς;

Από το πρωί της Τρίτης (11.05) στα social media διακινούταν η φήμη της οικειοθελούς αποχώρησης του μεγαλύτερου φαβορί του φετινού Survivor. Πολλοί θεώρησαν πως η φήμη δημιουργήθηκε από φαν άλλων παικτών, έτσι ώστε να μην ψηφιστεί για την παραμονή του στο παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής, όμως, εν τέλει επιβεβαιώθηκε ότι δεν επρόκειτο απλά για συζητήσεις και διαρροές των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζέιμς Καφετζής ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Survivor και αυτό είναι οριστικό! Την απόφαση του Ροδίτη παίκτη, μάλιστα, ανακοίνωσε και ο αδερφός του μέσα από ένα story που έκανε στο προφίλ του στο Instagram. «Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Τζέιμς Καφετζή στο Instagram.

Τζέιμς Καφετζής: Ο λόγος της αποχώρησης

Όπως φαίνεται κι από το μήνυμα του αδερφού του, ο Τζέιμς Καφετζής ήταν από τους παίκτες που αντέδρασαν στην απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να παραταθεί το ελληνικό Survivor για έναν ακόμα μήνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν διαπραγματεύσεις της παραγωγής με τους παίκτες, ωστόσο, δεν τα βρήκε με όλους. Ένας από αυτούς που δεν συμφώνησαν στους νέους όρους φαίνεται πως είναι και ο «πρίγκιπας» του φετινού παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει έντονη φημολογία ότι τον δρόμο του Τζέιμς ετοιμάζεται να πάρει και ο Νίκος Μπάρτζης. Ο «κολλητός» του Τζέιμς στο παιχνίδι πέρα από το γεγονός ότι χάνει το στήριγμά του στον Άγιο Δομίνικο με αυτή την αποχώρηση, φέρεται να διαφωνεί κι αυτός με τους νέους όρους που προτείνει η παραγωγή. Για την περίπτωση του Νίκου Μπάρτζη δεν έχει «κλειδώσει» κάτι ακόμα και γίνονται συζητήσεις έτσι ώστε να πειστεί και να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι τέλος.

Οριστικό

Το πάντα έγκυρο Sportime γράφει χαρακτηριστικά: “Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέημς Καφετζής είναι δύο από τους πλέον αγαπημένους παίκτες στο κοινό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και δεν είναι εύκολο το έργο της παραγωγής να αποφασίσει να αποχωρήσει ένας από τους δύο. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε όμως και είναι οριστική. Ένας από τους δύο παίκτες βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού. Πολύ σύντομα όμως θα βρίσκεται και μακριά από τον Άγιο Δομίνικο, αφού επιθυμία του είναι να γυρίσει όσο το δυνατόν ταχύτερα πίσω στους δικούς του.

Καιρός για χάσιμο δεν υπήρχε. Το αρχικό ρεπορτάζ που έκανε λόγο για πραξικόπημα από τους δύο παίκτες στο Survivor βγήκε αληθινό. Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν από τους Νίκο Μπάρτζη και Τζέημς Καφετζή. Η παραγωγή αποφάσισε να συμφωνήσει στο να αποχωρήσουν και οι δύο. Μόνο που όταν ήρθε η ώρα… ο Νίκος έκανε πίσω και παρέμεινε στο παιχνίδι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime ο Τζέημς Καφετζής βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού”.

Θα δούμε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις