Αθήνα

°C

Πέμπτη

17

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σιωπηλός δρόμος – Τάκης Σακελλαρίου: Η μάχη με την κατάθλιψη και ο ρόλος στην σειρά του Mega
LIFESTYLE

Σιωπηλός δρόμος – Τάκης Σακελλαρίου: Η μάχη με την κατάθλιψη και ο ρόλος στην σειρά του Mega

Σιωπηλός δρόμος - Τάκης Σακελλαρίου: Η μάχη με την κατάθλιψη και ο ρόλος στην σειρά του Mega

Ο ηθοποιός Τάκης Σακελλαρίου εκ των πραγωνιστών της νέας δραματικής σειράς του MEGA σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη «Σιωπηλός Δρόμος» μιλά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που έχει περάσει αλλά και για τον ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA στην οποία συμμετέχει, Σιωπηλός δρόμος. «Ο Σιωπηλός δρόμος για μένα ήταν μια νέα και ωραία εμπειρία. Τα παιδιά έχουν έναν αυθορμητισμό και αν τους βάλεις λίγα όρια περνάς εξαιρετικά μαζί τους. Αρκετές από τις σκηνές ήταν πρόβα και δεν το λέγαμε στα παιδιά για να μην κομπλάρουν. Ο ρόλος μου στο Σιωπηλό δρόμο ήταν η πρώτη μου μεγάλη συμμετοχή σε σίριαλ στην τηλεόραση. Είχα τεράστια αγωνία να δω το πρώτο επεισόδιο, ήθελα να δω το αποτέλεσμα. Όλοι οι φίλοι μου με ρωτούν για τη συνέχεια της σειράς», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός Τάκης Σακελλαρίου αναφερόμενος στη σκοτεινή περίοδο που πέρασε παλεύοντας με την κατάθλιψη. «Ο γιος μου είναι 16 ετών και είναι όλη μου η ζωή. Έχω περάσει κατάθλιψη και για τέσσερα χρόνια ήμουν καθισμένος σε έναν καναπέ. Την περίοδο που ήμουν σε κατάθλιψη μου στάθηκε η οικογένειά μου και το ξεπεράσαμε με αγάπη και κατανόηση. Περιμένω να βγει στους κινηματογράφους η ταινία στην οποία συμμετέχω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις