MasterChef – Διονύσης Πρώιος: Αποκαλύπτει αν θα παίξει σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη

LIFESTYLE

MasterChef – Διονύσης Πρώιος: Αποκαλύπτει αν θα παίξει σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

MasterChef - Διονύσης Πρώιος: Η πρόταση που περιμένει από τον Δημήτρη Σειρηνάκη

11.05.2021 | 16:37

Ο Διονύσης Πρώιος είναι από τα άτομα που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4 και είχε ξεχωρίσει με την προσωπικότητά του. Ένα χρόνο μετά, ακούστηκαν φήμες ότι θα γίνει πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη. Ο ίδιος μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και απαντά στα όσα ακούγονται για εκείνον. «Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον ξέρω από 16 ετών, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί από τον άλλο μήνα που τελειώνει το συμβόλαιό μου με το Star. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση όλο αυτό το χρόνο, εγώ θα κάνω κι άλλα πράγματα. Και σε αυτούς που με έκαναν να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο, θα τους δείξω κάτι πολύ ωραίο. Είναι κρίμα να δένεις άτομα για τόσο καιρό και να μην τους δίνεις καμία ευκαιρία.

Όταν είμαστε μικροί τα αγοράκια, είναι 3-4 επαγγέλματα που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Δεν έχω παιδιά, δεν έχω τίποτα. Αν ο κύριος Δημήτρης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι. Θα με καμαρώσουν οι νοικοκυρές!», είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Πρώιος.

Η τηλεοπτική «πρεμιέρα»

Ο μάγειρας, που γεννήθηκε από Ελληνες γονείς και μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες, παρουσίασε στους κριτές το αγαπημένο πιάτο του γιου του, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή. Η ατμόσφαιρα βάρυνε στο MasterChef 4, καθώς ο Διονύσης αφηγήθηκε την ιστορία του. «Θα σας φτιάξω το αγαπημένο φαγητό του γιου μου, λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα. Ο γιος μου “έφυγε” από τη ζωή 20 χρονών σε δυστύχημα με μηχανή, πριν τέσσερα χρόνια, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος. Όταν μαγειρεύω πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός σεφ ήταν, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί», είπε, μεταξύ άλλων ο μάγειρας.

 

Exit mobile version