Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλέξης Παππάς – Αλέσια: Πήγε στο Ντουμπάι για να την βρει
LIFESTYLE

Αλέξης Παππάς – Αλέσια: Πήγε στο Ντουμπάι για να την βρει

Αλέξης Παππάς - Αλέσια: Η υπόσχεση που έκανε πραγματικότητα

Πολύ έχει απασχολήσει το κοινό η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Αλέξης Παππάς με την Αλέσια, οι οποίοι σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλύψει, το πήγαιναν για γάμο. Ο Αλέξης κράτησε την υπόσχεσή του και πέταξε στο μακρινό Ντουμπάι για να συναντήσει την αγαπημένη του, αφού πέρασε μια εβδομάδα σε καραντίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Πρωινό», της είχε πει ότι μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το Survivor 4 θα πήγαινε να την συναντήσει. «Πέρασαν πάρα πολύ καλά, μίλησε ο Αλέξης για την εμπειρία του στο Survivor και μαθαίνω ότι δόθηκαν και κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις. Και κλείστηκε και ένα ραντεβού για την Αθήνα, μόλις ανοίξει ο τουρισμός» είπε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή.

Η σύντροφος του Αλέξη Παππά, Αlessia Demetz, είχε μιλήσει και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», στον Γιάννη Πουλόπουλο. Αποκάλυψε τι έκανε ο Αλέξης, μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 4, αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια.  «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόλις μου έστειλε λουλούδια ο Αλέξης. Είναι όμορφα. Ξέρει ποια είναι τα αγαπημένα μου λουλούδια και αυτά είναι πολύ όμορφα», είπε και διάβασε την κάρτα που έγραψε για εκείνη ο Αλέξης Παππάς.

Τι είχε πει για τον γάμο

«Εύχομαι να σε βλέπω να χαμογελάς συνέχεια. Το όνειρό μου είναι να δω τα μάτια σου να λάμπουν από αγάπη. Άσε με να βοηθήσω να γίνει το θαύμα και εγώ είμαι αυτός που θα σε διαβεβαιώσει ότι δε θα τελειώσει ποτέ. Είμαι εγώ και η αγάπη μας που πάντα θα επιβιώνει», έγραφε η κάρτα. Ακόμη, σχολίασε τα μελλοντικά τους σχέδια.  «Μόλις βγει από την καραντίνα νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε. Η πρώτη ερώτηση που μου έκανε όταν έφυγε από το survivor ήταν “είσαι εκεί;” Και του απάντησα “φυσικά”. Ήταν σαν να με παρακαλούσε να μην του θυμώσω.  Τώρα για τον γάμο μας, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν συναντηθούμε, έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα. Είπαμε πως αν βρεθούμε και αρέσει ο ένας στον άλλο θα ερωτευτούμε τρελά, αν όχι θα φύγουμε μακριά».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις