Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκίνητο παρέσυρε κοριτσάκι – Λεχαινά: Έκοβε παπαρούνες όταν την χτύπησε
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο παρέσυρε κοριτσάκι – Λεχαινά: Έκοβε παπαρούνες όταν την χτύπησε

Αυτοκίνητο παρέσυρε κοριτσάκι - Λεχαινά: Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της 5χρονης

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Λεχαινών στην Ηλεία μετά από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε εχθές. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε την 5χρονη Κλανούντια, το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ έκοβε παπαρούνες. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το patrisnews.com το παιδάκι βρισκόταν στην άκρη των θερμοκηπίων όπου εργάζονταν οι γονείς του, κοντά στο δρόμο. Όλοι οι εργάτες έτρεξαν στο σημείο όπου η μικρή βρισκόταν ακίνητη και κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Το κοριτσάκι αν και δεν έφερε εξωτερικά τραύματα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Η σορός της 5χρονης διεκομίσθη στο νοσοκομείο Πατρών όπου θα διενεργηθεί νεκροψία –νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης. Οι γονείς της μικρής, Μπλέντι και Ντορίνα, Αλβανοί στην καταγωγή, βρίσκονταν στην Ελλάδα περισσότερα από τριάντα χρόνια, και είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.Εργάζονταν σκληρά για να ζήσουν τα παιδιά τους και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία της Αρετής. Το ζευγάρι εργαζόταν σε θερμοκήπια καρπουζιών στην περιοχή μεταξύ Δροσελή και Μοσχονερίου. Μαζί τους είχαν πάρει τη μικρή τους κόρη την Κλαούντια που μόλις είχε επιστρέψει από το Νηπιαγωγείο, ενώ ο γιός τους, ο οποίος είναι μαθητής Γ΄ Λυκείου βρισκόταν στο σχολείο του. Η κηδεία της 5χρονης θα γίνει πιθανότατα στην Αλβανία.

Γλυκά Νερά: Νεκρή γυναίκα, δεμένος ο σύζυγός της και ένα μωρό να κλαίει

Ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά με θύμα μία 20χρονη γυναίκα, την οποία δολοφόνησαν τρεις ληστές που εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οδού Πανάγου, μπροστά στο 33χρονο σύζυγό της και 11 μηνών παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν από μία μπαλκονόπορτα του σπιτιού. Έξω, φαίνεται να υπήρχε τέταρτος που κρατούσε τσίλιες. Πριν μπουν στο σπίτι έδειξαν τα πρώτα σημάδια αγριότητας καθώς δεν δίστασαν να σκοτώσουν το σκυλί της οικογένειας, καθώς τους είδε και γάβγιζε.

Το σκυλί το βρήκαν οι αστυνομικοί κρεμασμένο στα κάγκελα του κήπου. Στη συνέχεια οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι και αφού έδεσαν τον 33χρονο άνδρα στη συνέχεια επιτέθηκαν στην 20χρονη σύζυγό του. Πιθανόν κακοποίησαν τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχαν χρήματα και κοσμήματα και καθώς εκείνη φώναζε, είτε την στραγγάλισαν, είτε προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις