Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Μπόλονι: Και επίσημα το τέλος στη συνεργασία τους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Μπόλονι: Και επίσημα το τέλος στη συνεργασία τους

Παναθηναϊκός - Μπόλονι: Και επίσημα το τέλος στη συνεργασία τους

Παρελθόν και επίσημα θα είναι από σήμερα ο  Λάζλο Μπόλονι από τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM, η απόφαση πάρθηκε σήμερα (10/05), με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να επικοινωνούν με τον Ρουμάνο κόουτς και να συμφωνούν να αποχωρήσει από τώρα. Ως εκ τούτου, η αποστολή του «τριφυλλιού» θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Τετάρτης (12/05) απέναντι στον Άρη με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, αλλά και στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το μέλλον του Πιερ Ντρεοσί στο τριφύλλι

Μετά από την ήττα που γεύτηκε η ομάδα του από την ΑΕΚ , το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον Ρουμάνο προπονητή, αφού έμεινε εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός και κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί η συνεργασία, έστω και για τα δύο αδιάφορα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πιερ Ντρεοσί, που επέμενε πριν τα playoffs στο να παραμείνει ο Ρουμάνος μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως είναι εξαιρετικά αμφίβολη και η δική του παραμονή στην ομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Λάζλο Μπόλονι, και το βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Προπονητής του Παναθηναϊκού στους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας περιόδου θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα και στο παιχνίδι της 18ης Οκτωβρίου 2020 κόντρα στον ΟΦΗ».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις