Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Μαουρίσιο και Σαβιέρ στην αποστολή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Μαουρίσιο και Σαβιέρ στην αποστολή

Παναθηναϊκός: «Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου».

Υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, μετά την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι από την τεχνική ηγεσία, ο ΠΑΟ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης με τον Άρη. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται, Ζοσέ Μαουρίσιο μετά από δύο ματς που είχε μείνει εκτός, αλλά και ο Αντόνιο Σαβιέρ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό του πρώτου γύρου. Εκτός έμειναν ο Αϊτόρ και ο Καμπετσής, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση λόγω κάκωσης στον έσω πλάγιο.

Από την άλλη, η διοίκηση του «τριφυλλιού», δια του επιχειρησιακού διευθυντή της Σπύρου Βλάχου, ενημέρωσε τους παίκτες για το τέλος της συνεργασίας με τον Μπόλονι και για τον νέο ρόλο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, τονίζοντας ότι πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πως δουλειά όλων από εδώ και πέρα είναι οι δύο νίκες στα τελευταία ματς των πλέι οφ.

Σαβιέρ

Μια μαύρη ιστορία

Παράλληλα, ο κ. Βλάχος μετέφερε και το μήνυμα της ιδιοκτησίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Μετά από τον Σπύρο Βλάχο μίλησε ο υπηρεσιακός πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

ΠΑΟ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις