Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / La casa de papel season 5 πότε βγαίνει: Αγωνία για το μεγάλο φινάλε, το «αντίο» του Rio
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La casa de papel season 5 πότε βγαίνει: Αγωνία για το μεγάλο φινάλε, το «αντίο» του Rio

La casa de papel season 5 πότε βγαίνει: Για την ισπανική σειρά θα πέσουν οριστικοί τίτλοι τέλους.

Μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του Netflix το «La Casa de Papel» ολοκληρώνεται καθώς τα γυρίσματα της 5ης σεζόν τελείωσαν. Έτσι λοιπόν, για την ισπανική σειρά θα πέσουν οριστικοί τίτλοι τέλους. Και ενώ όλοι περιμένουμε με αγωνία το μεγάλο φινάλε της σειράς, η 5η σεζόν, της οποίας θα προβληθεί το 2021, σιγά σιγά οι πρωταγωνιστές αρχίζουν και λένε το δικό τους «αντίο».

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Miguel Herrán, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Rio. Συγκεκριμένα ο Miguel Herrán, που όπως φαίνεται, ολοκλήρωσε το δικό του κύκλο γυρισμάτων στην σειρά, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην όποια ποζάρει ο ίδιος φορώντας μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό.

«Río.. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι μαζί σου.. Σήμερα κλείσαμε μια σκηνή μαζί.. Και μπορώ να σου πω μόνο δύο πράγματα.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ Σ ‘ΑΓΑΠΩ!» έγραψε ο Miguel Herrán στην λεζάντα της ανάρτησής του αποχαιρετώντας έτσι το «La Casa de Papel».

Αλβάρο Μόρτε: Ο Professor αποχαιρετά το La Casa de Papel – Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «La Casa de Papel», η οποία ρίχνει αυλαία με τον 5ο κύκλο της. Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές, Αλβάρο Μόρτε ο οποίος ερμήνευσε τον εμβληματικό Professor, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο δείχνει το πρόσωπό του, χωρίς να μιλάει καθόλου. O 46χρονος ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή του: «Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του Casa de Papel.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις