Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler σήμερα 10/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ομαδική
LIFESTYLE

MasterChef spoiler σήμερα 10/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ομαδική

MasterChef spoiler σήμερα 10/5: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

MasterChef spoiler σήμερα 10/5: Μετά από τέσσερις μέρες απουσίας, το MasterChef 5 επιστρέφει στις οθόνες μας με νέο επεισόδιο, και η αγωνία μας έχει χτυπήσει κόκκινο. Σήμερα, αναμένεται να ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής της ομαδικής δοκιμασίας, η οποία ήταν πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Οι ομάδες είναι πλέον τρεις, η Κόκκινη, η Μπλε και η Κίτρινη, μετά από την μοιρασιά παικτών που έκανε ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Στην Κόκκινη παρέμεινε ο ίδιος, και επέλεξε τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι. Η κίτρινη ομάδα αποτελούνταν από το Διονύση, το Νίκο και τον Παύλο, και η Μπλε από τον ο Ιωάννη, τη Μαρίνα και τον Παναγιώτη.

Ποιοι θα είναι οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας; Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, νικητές θα είναι οι Κόκκινοι, με τους Κίτρινους να παίρνουν την δεύτερη θέση. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την Μπλε ομάδα θα μπουν σε δοκιμασία για την ατομική ασυλία. Το ποιος θα την κερδίσει και θα σώσει την ομάδα του, όπως είχαμε δει να γίνεται σε προηγούμενη ομαδική με τρεις ομάδες, είναι ακόμα αβέβαιο.

MasterChef 5 10/5 – Trailer

MasterChef 5 – Μαρία Λαζαρίδου: Αποκαλύπτει ότι της αρέσουν και τα δύο φύλα

Η 23χρονη Μαρία Λαζαρίδου που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, «MasterChef», μίλησε ανοιχτά μέσω Instagram για την σεξουαλικότητα της. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι της αρέσουν και τα δύο φύλα εξίσου το ίδιο. «Είμαι μέλος lgbtq και δεν το έχω πει στους γονείς μου. Έχεις καμία συμβουλή να μου πεις;», την ρώτησε ένας από τους φαν. «Εγώ νομίζω ότι πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15χρονών. Δεν ξέρω αν με πίστεψαν ή όχι» απάντησε η 23χρονη Μαρία. «Παρ’ όλα αυτά δεν χρειάζεται να φοβάσαι για κάτι. Και δεν είναι ανάγκη να τους το πεις κιόλας. Απλά μην κρύβεσαι. »

«Men or women?» την ρώτησε ένας άλλος από τους ακολούθους της, τοποθετώντας την σημαία του Pride. «Μου αρέσουν και τα δύο» απάντησε εκείνη.  Να θυμίσουμε ότι οι φήμες ήθελαν την Μαρία και τον Ιωάννη, τον πρώην συμπαίκτη της, ζευγάρι. Η ίδια τις διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι είχαν απλά μια πολύ καλή σχέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις