Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef 5 spoiler: Αυτή είναι η τετράδα του τελικού΄- Μεγάλο φαβορί μένει εκτός
LIFESTYLE

Masterchef 5 spoiler: Αυτή είναι η τετράδα του τελικού΄- Μεγάλο φαβορί μένει εκτός

Masterchef 5 spoiler: Αυτή είναι η τετράδα του τελικού΄- Μεγάλο φαβορί μένει εκτός

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τν24, η τελική τετράδα του διαγωνισμού για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα MasterChef αποτελείται από δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Ο λόγος για τους: Μαργαρίτα Νικολαϊδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρο Συνοδινό και Διονύσιο Σαρακίνη. Δυστυχώς, το άλλο φαβορί και αγαπητός παίκτηυς Τζιοβάνι Σκαράτζι, φαίνεται πως δεν θα φτάσει στην τετράδα. Όταν πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής η Μαργαρίτα, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έπεσαν σε θλίψη καθώς το ταλέντο της στην κουζίνα είναι αδιαπραγμάτευτο. Η μαγείρισσα από τη Μυτιλήνη όμως επέστεψε και είναι έτοιμη να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της. Τι και αν κέρδισε το “Silver Award” και τα 10,000 ευρώ; Οι τηλεθεατές που την λατρεύουν δεν θα ησυχάσουν να δεν τη δουν με το τρόπαιο στο χέρι!

Η Μαρίνα μετά την επιστροφή της στον διαγωνισμό, άρχισε να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, πιο φιλικό προς τους συμπαίκτες της, να παραμερίζει το “εγώ” της και να κρατά μια πιο ουδέτερη στάση στα λόγια της, όμως το κοινό δεν μπορεί να ξεχάσει. Παρά λοιπόν τη στροφή που έκανε στη συμπεριφορά της και το γεγονός πως έχει μαγειρική αντίληψη, κανείς δεν θέλει να τη δει στην τελική δυάδα. Πώς γίνεται ένας μάγειρας που έχει δουλέψει στα εστιατόρια του Γκόρντον Ράμσεϊ στην Αγγλία, να βγαίνει τόσες φορές προτεινόμενος και να δυσκολεύεται να πάρει πίσω τη λευκή του ποδιά στη διαδικασία επιστροφής; Και όμως. γίνεται… Ο Αλέξανδρος με τον ευγενικό του χαρακτήρα και τις επιδόσεις του, επέστεψε στον διαγωνισμό δριμύτερος αλλά και διαβασμένος και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει!

Ο τελικός στη Χαλκιδική

Η Ανούς ή αλλιώς το στήριγμα του, όπως συχνά την αποκαλεί, αποχώρησε από τον διαγωνισμό και αυτό πείσμωσε τον Διονύση που να θυμίσουμε πως έχει μαγειρέψει για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Οι πολύ ιδιαίτερες δυνατότητές του και η τύχη από το περασμένο στο μπράτσο του βραχιόλι, θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για μια θέση στην τελική δυάδα. Ημιτελικός και τελικός έχουν γυριστεί ωστόσο, το ποιοι δύο θα μείνουν να διεκδικήσουν το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο του πέμπτου Έλληνα “MasterChef” διατηρείται επτασφράγιστο μυστικό. Το μόνο που ως τώρα παραμένει γνωστό, είναι πως το επεισόδιο του τελικού με το live κομμάτι της ανακοίνωσης του ονόματος θα προβληθεί νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως, τέλη Μάϊου, λόγω έναρξης του Euro στις αρχές Ιουνίου.

Οι διαδικασίες στις οποίες θα πάρουν μέρος οι μονομάχοι-σεφ θα είναι τρείς με σημαντικές ομοιότητες με εκείνες των προηγούμενων ετών. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι πως φέτος η παραγωγή αποφάσισε να βγάλει τους παίκτες εκτός πλατό. Με βάση αυτό, και πάντα μέσα στα πλαίσια που ορίζει το υπουργείο Υγείας για τον Covid-19, οι δοκιμασίες του τελικού θα πραγματοποιηθούν σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, που έχει παράδοση στην γκουρμέ κουζίνα. Εκεί συγκεκριμένα θα βρεθούν οι τέσσερις παίκτες για να κάνουν αντιγραφές φημισμένων σεφ του ξενοδοχείου αλλά και τα δικά τους αγαπημένα πιάτα που θα τους χαρίσουν ή θα τους στερήσουν τη μεγάλη νίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις