Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μένιος Φουρθιώτης φυλακή: Παράλογες απαιτήσεις για γάλα αμυγδάλου – Σε πτέρυγα… VIP
ΕΛΛΑΔΑ

Μένιος Φουρθιώτης φυλακή: Παράλογες απαιτήσεις για γάλα αμυγδάλου – Σε πτέρυγα… VIP

Μένιος Φουρθιώτης φυλακή: Σαν να μην είναι στη φυλακή αλλά σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο

Από την αξιοζήλευτη βίλα σε φιλέτο της Εκάλης, με διακόσμηση που θυμίζει Hollywood και δύο πισίνες, ο Μένιος Φουρθιώτης κατέληξε στον θάλαμο Ζ1 των φυλακών Κορυδαλλού με την κοινόχρηστη τουαλέτα. Ο Μένανδρος. που έγινε διάσημος δίπλα στη σεξοβόμβα Τζούλια Αλεξανδράτου που… τοποθετήθηκε επί του θέματος κατάφερε να αποκτήσει τηλεοπτική εκπομπή, εφημερίδα και ραδιοφωνικό σταθμό. Πρόσφατα, ο παρουσιαστής που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται από ποιον “καλύπτεται”, έγινε ίσως ο πρώτος κρατούμενος παγκοσμίως που κατηγορείται ότι «έστησε» εικονικές επιθέσεις στο σπίτι του, για να πείσει ότι κινδυνεύει από αγνώστους. Χρειάστηκαν ένας εκρηκτικός μηχανισμός, μερικές σφαίρες από Καλάσνικοφ να καρφωθούν στον τοίχο του σπιτιού του, αλλά και πυροβολισμοί κατά αστυνομικών, με το ίδιο όπλο, από δύο ποινικούς που εμφανίζονται στο κατηγορητήριο ως συνεργοί του.

“Ξεψαχνίζουν” οι Αρχές το κινητό του κατηγορουμένου που ήταν στο όνομα του Μένιου Φουρθιώτη

 

Φουρθιώτης: VIP πτέρυγα

Σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης κρατείται στον θάλαμο Ζ1 του Κορυδαλλού, στον ίδιο χώρο όπου είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος για υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων, όπως αναφέρει η Real News. Η πτέρυγα Ζ είναι η προέκταση της ΣΤ, της αποκαλούμενης και VIP, αφού εκεί έχουν κρατηθεί πολιτικοί, επιχειρηματίες και άλλοι επώνυμοι, από τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέχρι τον Λάκη Γαβαλά. Σε απόσταση λίγων μέτρων βρίσκεται ο θάλαμος όπου κρατείται ο ισχυρός άνδρας της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, προφυλακισμένος από τον Σεπτέμβριο του 2020 για οικονομικά αδικήματα. Μαζί με τον Φουρθιώτη προαυλίζεται και ο ποινικός Παναγιώτης Βλαστός, που κρατείται μεν στη ΣΤ πτέρυγα, αλλά σε θάλαμο που βρίσκεται στο υπόγειο.

Ο Φουρθιώτης μοιράζεται τον θάλαμο με δύο επίορκους αστυνομικούς και έναν λιμενικό, αλλά και έναν κατηγορούμενο για απάτες. Ειδικότερα, στον θάλαμο Ζ1 κρατείται ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο κατηγορούμενος για κλοπές σε βενζινάδικα, καθώς και συνάδελφός του που συνελήφθη τον Ιούλιο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που παρείχε «προστασία» σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στον ίδιο θάλαμο βρίσκεται πρώην λιμενικός από την Πάτρα, που κατηγορείται ως μέλος κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών. Την πεντάδα των «ενοίκων» του θαλάμου Ζ1 συμπληρώνει ο «απατεώνας του διαδικτύου» με την μπλε Ferrari, που καταζητείτο για 13 χρόνια, καθώς είχε πουλήσει ανύπαρκτα αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ακόμη και σκάφη.

Η τελευταία συνέντευξη του Μένιου Φουθιώτη στο Στέφανο Χίο πριν τον συλλάβουν (29/4/21)

Μένιος Φουρθιώτης: Οι ασύλληπτες απαιτήσεις

Οι απαιτήσεις του παράλογες και οι απειλές σε… «θεούς και δαίμονες» συνεχείς, όπως γράφει το newsit. «Έχει ξεφύγει, ζητάει απίθανα πράγματα, συμπεριφέρεται λες και είναι βασιλιάς» λένε άνθρωποι που… ζουν τον Μένιο Φουρθιώτη και βλέπουν τη συμπεριφορά του λίγες μέρες μετά την απόφασή του να προφυλακιστεί. Ο παρουσιαστής, που είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, έχει ζητήσει να του πάνε στο κελί του γάλα αμυγδάλου, ακτινίδια, βρώμη, ειδικό μέλι του βουνού, κρουασάν βουτύρου, τοστ μόνο με τυρί.

«Νομίζει ότι τον υπηρετούν οι σωφρονιστικοί» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν αρκείται στις παράλογες απαιτήσεις αλλά εκτοξεύει απειλές! Απειλεί τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους πως αν δεν ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του και δεν του φέρουν όσα ζητάει, θα τους κάνει μήνυση, λέει συνέχεια ότι «έχω γνωστούς πολιτικούς». Έχει φτάσει δε στο σημείο να κατηγορεί τους σωφρονιστικούς πως θέλουν να τον σκοτώσουν για να μην μιλήσει και «γι’ αυτό μου δίνετε αυτά που δεν τρώω»! «Θα πάρω τηλέφωνο τους υπουργούς και θα σας κανονίσουμε», είναι μια άλλη απειλή που εκτοξεύει συνεχώς ο Μένιος Φουρθιώτης προς τους σωφρονιστικούς. Οι απειλές του γνωστού, προφυλακισμένου, παρουσιαστή, πάντως, πέφτουν στο… κενό. Η κατηγορηματική εντολή από τη γενική γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής είναι πως ο Μένιος Φουρθιώτης θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε άλλος κρατούμενος.

Υπόθεση Φουρθιώτη: Νέα ντοκουμέντα από τη δράση των συγκατηγορούμενων του – Βίντεο 5/5

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις