Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Ουάρντα: Το αιχμηρό ποστ μετά τη νίκη επί του Άρη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Ουάρντα: Το αιχμηρό ποστ μετά τη νίκη επί του Άρη

ΠΑΟΚ - Ουάρντα: Ο Αμρ Ουάρντα βρήκε τον τρόπο να «πικάρει» τους φίλους του Άρη.

Με πέναλτι του Σβαμπ στο 69’ και γκολ του Ζιβκοβιτς στο 91’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0, ντουμπλάροντας τις νίκες επί του Άρη στα play-offs και «σφράγισε» ουσιαστικά την δεύτερη θέση στη φετινή Super League.

Τον τρόπο να «πικάρει» τους φίλους του Άρη βρήκε ο Αμρ Ουάρντα, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Σε μία πανηγυρική φωτογραφία της ομάδας που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έγραψε: «Είμαστε μόνοι στη Βόρεια Ελλάδα».

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γκαρσία άλλαξε το κλίμα στον ΠΑΟΚ»

Στην αλλαγή κλίματος που σημειώθηκε στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με το γκολ του Μουργκ στο φινάλε του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας εκθείασε τις επιδόσεις της ομάδας μετά το συγκεκριμένο ματς, λέγοντας πως το κλίμα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι ιδανικό, ενώ απομένουν τρία ματς για το φινάλε της σεζόν (δύο για το πρωτάθλημα και ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας).

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα φανεί σήμερα μετά τη μαγνητική τομογραφία που θα υποβληθεί ο παίκτης για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα από το ιατρικό επιτελείο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού ο Μιχάι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις