Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο Ελλάδας: Αρνητική εισήγηση για φιλάθλους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Αρνητική εισήγηση για φιλάθλους

Κύπελλο Ελλάδας: Η Επιτροπή Διοργανώσεων εισηγήθηκε τη διεξαγωγή του τελικού χωρίς παρουσία φιλάθλων παρά μόνο μελών της ΕΠΟ και 25 διαπιστευμένων από κάθε ομάδα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είχαν μια ελπίδα ότι θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο γήπεδο, στηριζόμενοι στην πρόταση του μέλους της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Κ. Νίκα το ματς να διεξαχθεί με 25.000 θεατές. Παρόλα αυτά, η τελική εισήγηση της Επιτροπής που συνεδρίασε τη Δευτέρα 10/5 για τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι αρνητική όσον αφορά στην παρουσία φιλάθλων. Βέβαια η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Παρασκευή για την οριστική απόφαση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εισήγηση ο τελικός προτείνεται να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοιού. Δεν θα τυπωθούν εισιτήρια, ούτε θα εκδοθούν προσκλήσεις. Η εισήγηση προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προβλέπει την παρουσία στις εξέδρες του ΟΑΚΑ α) των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, β) των προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και μόνον αυτών (η διαπίστευσή τους δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί), γ) των υπαλλήλων της ΕΠΟ που θα εργαστούν για τη διοργάνωση του τελικού.

Παράλληλα, οι δύο φιναλίστ θα λάβουν από 25 διαπιστεύσεις. Υπολογίζεται ότι το βράδυ του αγώνα μαζί με τους αστυνομικούς, τους τεχνικούς και όλους τους εμπλεκόμενους στον τελικό, στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται περίπου 800 άτομα.

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις