Αθήνα

°C

Τετάρτη

23

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler Δευτέρα 10/5: Ο Στέφανος μαθαίνει για το βιασμό – Έρχεται πολύ σκληρή σκηνή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler Δευτέρα 10/5: Ο Στέφανος μαθαίνει για το βιασμό – Έρχεται πολύ σκληρή σκηνή

Αγγελική spoiler Δευτέρα 10/5: Ο Στέφανος μαθαίνει για το βιασμό - Έρχεται πολύ σκληρή σκηνή

Μέσα στις επόμενες μέρες, οι εξελίξεις στην πολυσυζητημένη σειρά του Alpha «Αγγελική» θα είναι καταιγιστικές και ραγδαίες με την πολυβασανισμένη πρωταγωνίστρια να ψάχνει τη λύτρωση και την ευτυχία. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10 Μαΐου ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας και εξοργισμένος οδηγείται στην Αθηνά όπου έρχονται σε ρήξη. Η Αγγελική φοβάται ότι οι Αργυροί την έχουν καταλάβει και το συζητάει με το Μιχάλη ο οποίος της αποκαλύπτει ότι και η Ελένη ξέρει για τον βιασμό της κι έτσι η Αγγελική αποφασίζει να τη συναντήσει.

Όταν συμβαίνει αυτό, η Ελένη της λέει όλα όσα γνωρίζει επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Αγγελικής, ακόμα και αυτούς που αφορούν στην αυτοκτονία του πατέρα της. Ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος από το τμήμα αλλά όταν γυρίζει σπίτι αντιμετωπίζει τη Σοφία που έχει μάθει για την επίθεση εναντίον της Κατερίνας. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά στήνει μια παγίδα στην Ελένη που θα την κάνει να αποκαλυφτεί.

Οι φήμες για μια πολύ σκληρή σκηνή που έρχεται

Στο 7 Μέρες Tv  έδωσε συνέντευξη ο σκηνοθέτης, Στέφανος Μπλάτσος και μίλησε για την Αγγελική και την πιο σκληρή σκηνή που θα δούμε προς το τέλος της σειράς. Όταν ρωτήθηκε για το ποια θα είναι η πιο σκληρή σκηνή από εδώ και πέρα ο ίδιος απάντησε “Όταν αποκαλυφθεί η λύση του αινίγματος αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής. Θα είναι μία πολύ σκληρή κι επώδυνη στιγμή για την ίδια. Όπως επίσης όταν ανακαλύψει η οικογένεια των Αργυρών ποια είναι η Αγγελική. Και αυτές οι σκηνές έχουν πολύ ενδιαφέρον, γιατί κλονίζεται η σχέση τους μαζί της.”

Στο πιο αποκαλυπτικό σημείο της συνέντευξης ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: “Φημολογείται ότι θα απαγάγει ο Δημήτρης την Αγγελική’ λέει ο δημοσιογράφος με τον σκηνοθέτη να απαντά “Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Θα είναι μία από τις πιο δύσκολες σκηνές.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις