Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα spoiler αποχώρηση σήμερα: Ποιός παίκτης φεύγει από το παιχνίδι
LIFESTYLE

Φάρμα spoiler αποχώρηση σήμερα: Ποιός παίκτης φεύγει από το παιχνίδι

Φάρμα spoiler αποχώρηση σήμερα: Ποιός παίκτης φεύγει από το παιχνίδι

Ένα από τα πιο έντονα επεισόδια της Φάρμας ήταν και το χθεσινό, καθώς υπήρχαν πολλές και αλεπάλληλες εντάσεις. Πρωταγωνιστές της βραδιάς, ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο “Μπιλάκος” και η.. Παναγιώταρου!  Ουσιαστικά ο Τζώρτζογλου χθες, “πέταξε το γάντι”, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε, στους συμπαίκτες του και τους προκάλεσε να τον ψηφίσουν για αρχηγό. Ωστόσο η πρόκλησή του αυτη δεν φάνηκε να είχε κάποια ανταπόκριση αφου ο δεύτερος υποψήφιος αρχηγός βγήκε ο Θανάσης Πάτρας.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν γεμάτες εντάσεις με εμπλεκόμενο ακόμη και τον παίκτη που αποχώρησε την προηγούμενη βδομάδα Βασίλη Μαντζουράνη. Οι φωνές και οι θυμοί που συνόδευσαν τις φωνές είχαν επίκεντρο τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος μάλιστα δεν σταμάτησε να “ζητάει τα ρέστα” από το Βασίλη που κέρδισε μάλιστα την αρχηγία. έπειτα επιλέχθηκε για υπηρέτης και η αντίδρασή του ήταν ακόμη πολύ πιο ιδιαίτερη. Ο ερχομός βέβαια της όμορφης Αλεξάνδρας Παναγιώταρου απάλυνε όλες τις πληγές έστω και για λίγο. Η πολυανεμενόμενη είσοδός της στο παιχνίδι όπως ήταν φυσικό δε θα ήταν καθόλου απλή υπόθεση.

Η μαύρη πέτρα του μονομάχου

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος επέλεξε για υπηρέτες του την Φένια Τσικιτίκου και τον Στράτο Τζώρτζογλου. Μάλιστα, ο παίκτης της «Φάρμας» διάλεξε για πρώτο μονομάχο τον Στράτο Τζώρτζογλου κάτι που σημαίνει ότι η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 θα είναι ανδρική υπόθεση. Έτσι οι υπόλοιποι άνδρες κλήθηκαν να αγωνιστούν μεταξύ τους για να διεκδικήσουν την ασυλία και έτσι μία θέση στην «Φάρμα». Νικητής στο αγώνισμα ασυλίας αναδείχθηκε τελικά ο Κώστας Γκρέκας.  Στη συνέχεια, ο Στράτος Τζώρτζογλου έπρεπε να επιλέξει τον αντίπαλό του. Τελικά, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε πως θα αγωνιστεί για την παραμονή του στην «Φάρμα» με τον Ντούπη.

Ποιος θα φύγει σήμερα

Απ’ ότι φαίνεται ο Στράτος Τζώρτζογλου “καίγεται” μόνος του με το να διαλέξει τον Ντούπη για αντίπαλό του, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι με τον ηθοποιό να μην έχει δείξει, ακόμη τουλάχιστον, ότι μπορεί να αναμετρηθεί αγωνιστικα μαζί του. Όλα δείχνουν πως εκείνος είναι αυτός που αποχωρεί από τη Φάρμα, αλλά έχουμε μάθει να μη λέμε πολλά γιατι οι ανατροπές είναι πολλές και ο Στράτος Τζώρτζογλου καθόλου αναμενόμενος!

Δείτε το χθεσινό “άγριο” ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις