Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορινθία: Αλβανός κακοποιούσε την κόρη του
ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Αλβανός κακοποιούσε την κόρη του

Κορινθία: Το κορίτσι, 16 ετών σήμερα, ζούσε με τον φόβο ότι αν αποκάλυπτε το δράμα της, ο πατέρας της θα την σκότωνε.

Και οι αστυνομικοί λύγισαν όταν άκουγαν ένα 16χρονο κορίτσι, μαθήτρια της Α΄ Λυκείου, να εξιστορεί συντετριμμένη, έχοντας στο πλευρό την κεραυνοβολημένη μητέρα της, τη φρίκη που ζούσε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια στα χέρια του μέθυσου πατέρα, ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά, ιδιαίτερα «όταν μεθούσε», όπως ομολόγησε και ο ίδιος, ζητώντας «συγνώμη από την οικογένειά του»… Όσα φρικτά κι απαίσια συνθέτουν την υπόθεση, έτσι όπως τη διερεύνησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Κορινθίας, διαδραματίζονταν με θύμα το κορίτσι, στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της οικογένειας, σε χωριό της Κορινθίας. Ο 45χρονος πατέρας από την Αλβανία, εργαζόμενος περιστασιακά σε διάφορες δουλειές, όποτε δεν πήγαινε για μεροκάματο καθόταν σπίτι. Εκμεταλλευόταν ότι η σύζυγός του, επίσης από την Αλβανία, καθημερινά αναζητούσε δουλειές για να κερδίσει το φαγητό της κόρης και του μικρότερου γιου της κι έτσι έλειπε συχνά.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ο πατέρας κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και το γεγονός αυτό σηματοδοτούσε αμέσως μετά ένα ακόμη ταξίδι στην κόλαση για το μικρό κορίτσι. Το θύμα αυτής της φρικαλέας υπόθεσης, ένα πανέξυπνο κορίτσι, είπε στους αστυνομικούς ότι είδε αποφασίσει να ξεσκεπάσει το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της, όταν θα έφθανε στα 18 χρόνια της και θα ενηλικωνόταν. «Τότε δεν θα φοβόμουν. Θα τον αποκάλυπτα, θα τον οδηγούσα στη Δικαιοσύνη, θα έφευγα μακριά και δεν θα ξαναγύριζα ποτέ», είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις συγκλονιστικές πληροφορίες που φέρνει στο φως το «Alphafreepress». Όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν γιατί δεν κατέφευγε σε αυτούς νωρίτερα να πάρει τέλος ο εφιάλτης που ζούσε, το 16χρονο σήμερα κορίτσι, είπε ότι φοβόταν για τη ζωή της ίδιας, της μητέρας και του μικρού αδελφού της γιατί ο πατέρας ήταν βίαιος και όταν μεθούσε τους ξυλοκοπούσε όλους με σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.

Γυναίκα

Πήρε τη μεγάλη απόφαση

Όμως, το κορίτσι, που υπάκουε μπροστά στο φόβο των κτηνωδών επιθέσεων του πατέρα, πήρε την απόφαση να αποκαλύψει τι της συνέβαινε τώρα. Πάντα κατά τις πληροφορίες του Alphafreepress, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και της συντριβής της, ήταν η σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε το άτυχο κορίτσι το Μεγάλο Σάββατο. Τότε, αποφάσισε να τα πει όλα. Βρήκε τη μητέρα της εκτός σπιτιού και της εξιστόρησε τα όσα βάρβαρα αναγκαζόταν να ζει από την ηλικία των 12 χρόνων της, θύμα του ίδιου του πατέρα της. Αλλόφρων η μητέρα, δεν την άφησε να επιστρέψει στο σπίτι. Πήγαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που ζουν στην Κορινθία και ανέφεραν στους αξιωματικούς τα όσα τραγικά είχε βιώσει το άτυχο κορίτσι. Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι και προσήγαγαν στην Αστυνομία τον 45χρονο πατέρα.

Ομολόγησε ο δράστης

Δεν άργησε να ομολογήσει τις πράξεις του τις οποίες απέδωσε στο «καταραμένο ποτό». Είπε στους αστυνομικούς: «Ζητάω συγνώμη από την κόρη και την οικογένειά μου. Όταν έπινα δεν ήξερα τι έκανα…». Ο 45χρονος με την κατηγορία του βιασμού κατ εξακολούθηση και της αιμομειξίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Κάπου στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του δικαστικού λειτουργού. Τις ίδιες ώρες, αρμόδιοι των κοινωνικών υπηρεσιών-ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί- προσπαθούν να σταθούν δίπλα στα μέλη της οικογένειας και να βοηθήσουν όπως ξέρουν καλύτερα, το κορίτσι που βίωσε την κόλαση επί γης στα πιο τρυφερά του χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις