Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάθιου Πέρι φλερτ: Σάλος με βίντεο που κυκλοφόρησε – Φλέρταρε 19χρονη από εφαρμογή για ραντεβού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάθιου Πέρι φλερτ: Σάλος με βίντεο που κυκλοφόρησε – Φλέρταρε 19χρονη από εφαρμογή για ραντεβού

Μάθιου Πέρι φλερτ: Σάλος με βίντεο που κυκλοφόρησε - Φλέρταρε 19χρονη από εφαρμογή για ραντεβού

Ο Τσάντλερ από τα “Φιλαράκια”, κατά κόσμον Μάθιου Πέρι, χρησιμοποίησε την εφαρμογή για ραντεβού Raya, ακολουθώντας τον Μπεν Άφλεκ, και επικοινώνησε με μία 19χρονη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο διάσημος ηθοποιός από τα “Φιλαράκια”, σε βίντεο που αναρτήθηκε χθες, εμφανίζεται να συνομιλεί μέσω Facetime με μια 19χρονη κοπέλα, με την οποία είχε προηγουμένως είχε γνωριστεί από τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok από την ίδια την κοπέλα, την Κέιτ Χάραλσον. Η Χάραλσον ισχυρίζεται ότι η επαφή της με τον Πέρι έγινε μέσω της υπηρεσίας dating τον περασμένο Μάιο. Στη λεζάντα του βίντεο η Χάραλσον γράφει: “Όταν κάνεις ‘match’ για πλάκα με τον Μάθιου Πέρι σε ένα dating app και μετά σε καλεί μέσω facetime για να παίξετε τις 20 ερωτήσεις”.

Στο κλιπ διάρκειας 16 δευτερολέπτων, ο Πέρι εμφανίζεται να ρωτά χαμογελαστός τη νεαρή κοπέλα “Το συνηθίζεις να παίζεις τόσο πολύ με τα μαλλιά σου;”, ενώ η ίδια απαντάει “Φαντάζομαι πως ναι”. Μάλιστα αυτή δεν ήταν η μόνη ερώτηση που της έκανε ο Μάθιου Πέρι, καθώς, όπως ισχυρίζεται η ίδια, τη ρώτησε διάφορα πράγματα, όπως αν ο ίδιος είναι “τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς της”. Μιλώντας στο Page Six, η Χάραλσον εξήγησε ότι πόσταρε το κλιπ του Πέρι έχοντας εμπνευστεί από την κοπέλα που έβγαλε “στη φόρα” το βίντεο του Άφλεκ. Στόχος της ήταν να δείξει πώς ορισμένοι μεγαλύτεροι άνδρες στο Χόλιγουντ “εκμεταλλεύονται” πολύ νεαρότερες γυναίκες σε dating app.

Τι λέει η 19χρονη κοπέλα

“Πολλοί άνθρωποι με κατηγορούν για bullying επειδή πόσταρα το βίντεο, και αρχικά ένιωσα άσχημα. Την ίδια στιγμή όμως αισθάνομαι ότι πολλοί άνδρες στο Χόλιγουντ μιλάνε σε όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια, και είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος”, λέει η TikToker, η οποία ζει στο Λος Αντζελες. Η κοπέλα τονίζει, πως καμία από τις ερωτήσεις που της έκανε ο Μάθιου Πέρι δεν ήταν σεξουαλικής φύσης. “Δεν νομίζω ότι τον πείραζε που ήμουν 19. Ήταν περίεργο να μιλάω με κάποιον στην ηλικία του μπαμπά μου. Το ένιωθα λάθος, ιδίως επειδή ήξερε πόσων χρονών ήμουν”.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή ο ηθοποιός τη ρώτησε: “Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;” και εκείνη του απάντησε ότι ήταν έναν χρόνο μεγαλύτερος. Εκείνος τότε αντέδρασε γελώντας και πέρασε στην επόμενη ερώτηση. Η Χάραλσον ξεκαθάρισε ωστόσο, πως δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Πέρι, παρότι εκείνος της το πρότεινε λέγοντας: “Ίσως κάποια μέρα μπορείς να κάνεις ένα covid test και να έρθεις από εδώ”.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις