Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τέτα Καμπουρέλη – Νίκος Κοκλώνης: Του ζητά δημόσια συγγνώμη
LIFESTYLE

Τέτα Καμπουρέλη – Νίκος Κοκλώνης: Του ζητά δημόσια συγγνώμη

Τέτα Καμπουρέλη - Νίκος Κοκλώνης: Η δημόσια συγγνώμη και η σύλληψη του συζύγου της

Η Τέτα Καμπουρέλη έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Νίκο Κοκλώνη, μετά τα μηνύματα που είχαν στείλει και το χρηματικό ποσό που ζητούσε για πρωτοσέλιδο περιοδικού που αναφερόταν στο όνομά της. Η ίδια μίλησε παράλληλα για τον σύζυγό της και τις εξελίξεις με τη σύλληψη στο περιοδικό ΟΚ! Το απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το σήμερα 7/5.

Για τον Νίκο Κοκλώνη ανέφερε τα εξής: Μια παρεξήγηση ήταν, που εν μέρει προκλήθηκε από την ένταση των ημερών. Τον Νίκο Κοκλώνη τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο. Σε καμία περίπτωση δεν είχα κακή πρόθεση. Το μήνυμα το έστειλα πάνω στην ένταση της στιγμής και ενώ ήθελα να καταλάβει ότι είμαι ενοχλημένη για το σποτ που κυκλοφορούσε, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Ευτυχώς όμως, συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και τα λύσαμε όλα.

Για την σύλληψη του συζύγου της είπε

«Ο Βασίλης βγήκε να αγοράσει γιαούρτια για το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ… Εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου εκείνο το πρωινό. Θέλησα αμέσως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισής του. Ο λόγος της σύλληψής του μου φάνηκε αστείος, γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε χειρονακτική δουλειά που θα απαιτούσε κάποια δεξιότητα.»

 

Τι ανέφερε για την σχέση που δαιτηρούσε με άλλη γυναίκα

«Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Έκπληκτη έμαθα τη σχέση που αυτή η γυναίκα είχε με τον σύζυγό μου. Σοκαρίστηκα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ πιο σοβαρό και στηρίζω τον αγώνα του Βασίλη για αθώωση.» Ερωτηθείσα για το αν νιώθει μοναξιά είπε: «Φυσικά αισθάνομαι μοναξιά και όχι μόνο. Όπως γνωρίζεις από μικρή ηλικία είμαστε μαζί με τον Βασίλη. Σε όλη μου τη ζωή είναι δίπλα μου, τόσο στο σπίτι, όσο και στο μαγαζί.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις