MasterChef 5 Μαρία Λαζαρίδου: Αποκαλύπτει ότι της αρέσουν και τα δύο φύλα

LIFESTYLE

MasterChef 5 Μαρία Λαζαρίδου: Αποκαλύπτει ότι της αρέσουν και τα δύο φύλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

MasterChef 5 Μαρία Λαζαρίδου: Είναι μέλος της lgbtq κοινότητας

07.05.2021 | 16:34

Η 23χρονη Μαρία Λαζαρίδου που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, «MasterChef», μίλησε ανοιχτά μέσω Instagram για την σεξουαλικότητα της. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι της αρέσουν και τα δύο φύλα εξίσου το ίδιο. «Είμαι μέλος lgbtq και δεν το έχω πει στους γονείς μου. Έχεις καμία συμβουλή να μου πεις;», την ρώτησε ένας από τους φαν. «Εγώ νομίζω ότι πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15χρονών. Δεν ξέρω αν με πίστεψαν ή όχι» απάντησε η 23χρονη Μαρία. «Παρ’ όλα αυτά δεν χρειάζεται να φοβάσαι για κάτι. Και δεν είναι ανάγκη να τους το πεις κιόλας. Απλά μην κρύβεσαι. »

«Men or women?» την ρώτησε ένας άλλος από τους ακολούθους της, τοποθετώντας την σημαία του Pride. «Μου αρέσουν και τα δύο» απάντησε η πρώην παίκτρια του MasterChef 5.  Να θυμίσουμε ότι οι φήμες ήθελαν την Μαρία και τον Ιωάννη, τον πρώην συμπαίκτη της, ζευγάρι. Η ίδια τις διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι είχαν απλά μια πολύ καλή σχέση.

Η συμμετοχή της στο MasterChef του 2017

Η Μαρία είχε συμμετάσχει στο MasterChef του 2017, και δεν είχε καταφέρει να μπει μέσα στο σπίτι. Η αποτυχημένη της προσπάθεια στις audition, δίχως να βγάλει καν πιάτο μπροστά στους τρεις chef, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, τότε ήταν μόλις 19 ετών, είχε μόλις τελειώσει την σχολή μαγειρικής, ενώ όπως είπε δούλευε ήδη από τα 15 της. Πάντως φέτος διέπρεψε με τις μαγειρικές της ικανότητες, και φάνηκε ιδιαίτερα έμπειρη και τολμηρή στις επιλογές της. Δείτε την στην οντισιόν το 2017:

 

Ετικέτες
Exit mobile version