Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Καπουτζίδης σχέση: Τι είπε για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας
LIFESTYLE

Γιώργος Καπουτζίδης σχέση: Τι είπε για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας

Γιώργος Καπουτζίδης σχέση: Το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας - Τι αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, όπου σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. «Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια» λέει ο ηθοποιός ενώ συμπληρώνει: «Τώρα δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να μην κάνω μεγάλα σχέδια αλλά θα ήθελα αυτοί που το σκέφτονται, το αγαπούν κι έχουν τους συντρόφους τους και θέλουν να το κάνουν, να έχουν το δικαίωμα και στην Ελλάδα», είπε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Aν ήμουν με έναν σύντροφο που ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του αλλά από μόνος μου να αναλάβω αυτήν την ευθύνη με δυσκολεύει πάρα πολύ».  Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε επίσης ότι γράφει μια νέα κωμική σειρά, η οποία θα έχει και «συναισθηματικά στοιχεία αλλά θα σας κάνει να γελάσετε πολύ». Μίλησε επίσης για την εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκυο» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ1 ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας, λέγοντας πως ήταν ένα παιδικό του όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αφού πάντα ήθελε να γίνει αθλητής.

Η εσωστρέφεια και η σεξουαλικότητα

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, είναι η σεξουαλικότητά μου. Όταν το συνειδητοποίησα κλείστηκα. Αλλά και στο πώς το επικοινωνείς. Δυσκολεύτηκα τότε όταν το κατάλαβα. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Τότε νόμιζες πως ήσουν ο μόνος στον κόσμο. Τη δεκαετία του ΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο. Έβλεπα αυτό. Δεν ήταν αποδεκτός ή ήταν αυτός που έτρωγε σφαλιάρες στις ελληνικές ταινίες και τον κορόιδευαν. Ήταν καρικατούρα. Άρα έλεγες εκεί θα είμαι κι εγώ. Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, η σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις