Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Νέα Σμύρνη: Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη
LIFESTYLE

Δανάη Νέα Σμύρνη: Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Δανάη Νέα Σμύρνη: «Ένα μεγάλο «μπράβο» στην Δανάη που «καθάρισε» το θέμα μόνη της»

Η εικόνα με τον δράστη να πλησιάζει δευτερόλεπτα μετά την είσοδο της κοπέλας στην πολυκατοικία, με το μόριό του έξω και να επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα, προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό για μια επίθεση που παραλίγο δεν πραγματοποιήθηκε… Η Σία Κοσιώνη, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έδωσε συγχαρητήρια στη Δανάη, τη νεαρή γυναίκα που είχε το θάρρος να καταγγείλει τον 22χρονο που την παρενόχλησε και έφθασε μάλιστα και μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει στη Νέα Σμύρνη.

Η Δανάη είχε τη δύναμη να δημοσιεύσει στα social media περιστατικό, με αποτέλεσμα όχι μόνο να συλληφθεί αλλά και να βρεθούν και άλλες γυναίκες θύματα του ίδιου άντρα. «Ένα μεγάλο «μπράβο» στην Δανάη που «καθάρισε» το θέμα μόνη της. Δεν φοβήθηκε, δεν κρύφτηκε, το κατήγγειλε, το δημοσιοποίησε και το κράτος έκανε τη δουλειά του. Για όλες τις γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει να περπατάς μόνη το βράδυ και να φοβάσαι. #bravo #thankyou #sayno #react #women» έγραψε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Και η Έλενα Ακρίτα σχολίασε:

Συγκλονισμένη είναι και η Έλενα Ακρίτα από την καταγγελία και το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον 22χρονο άνδρα να παραμονεύει να επιτεθεί σε μια κοπέλα, το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη.  Η Έλενα Ακρίτα, που έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες στο Facebook, μετά την ποινή που της είχε επιβληθεί για 30 ημέρες, έκανε ανάρτηση για το περιστατικό, αναφερόμενη στον φόβο που νιώθει μια γυναίκα όταν επιστρέφει σπίτι της τη νύχτα, σε ερημικό δρόμο και τους κινδύνους που παραμονεύουν.

“Ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο. Ένα φύλλο που θρόιζε, ένας ήχος, βήματα που πλησίαζαν, ένα σφύριγμα, όλα γίνονταν οι διώκτες μας μέσα στη νύχτα. Περπατούσαμε και χτύπαγε η καρδιά σφυριές κανονικές μέσα στο στόμα. Καμία ευτυχία δεν ήταν μεγαλύτερη από το αυτονόητο δικαίωμα να μπεις σπίτι σου με ασφάλεια.

Λέγαμε τα πράγματα θα αλλάξουν, λέγαμε η κοινωνία θα ανοίξει τα μάτια της, λέγαμε τα παιδιά μας δεν θα ζήσουν όσα ζήσαμε.

Κάναμε λάθος. Πονάει η ψυχή μου”, έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις