Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρία Τζινέρη τροχαίο: Με σπασμένο θώρακα στο ΚΑΤ η τραγουδίστρια
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Τζινέρη τροχαίο: Με σπασμένο θώρακα στο ΚΑΤ η τραγουδίστρια

Μαρία Τζινέρη τροχαίο: Το μήνυμα που στέλνει μέσω Instagram

Για το σοβαρό και σφοδρό τροχαίο που είχε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα μίλησε η τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη η οποία νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής ενώ η Μαρία Τζινέρη κατευθυνόταν προς στη Γλυφάδα και ενώ ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το stop, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.

Σε βίντεό της στο Instagram η Μαρία Τζινέρη περιέγραψε πώς έγινε το ατύχημα: «Από την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύομαι στη μονάδα θωρακοχειρουργικής του ΚΑΤ με σπασμένο θώρακα, ένα πολύ ωραίο κάταγμα στο δεξί μου χέρι, μετατόπιση σπονδύλου, πολλούς μώλωπες και πολλές κακώσεις στην λεκάνη. Ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ένας ευσυνείδητος πολίτης, την Κυριακή το απόγευμα, ενώ κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, αποφάσισε να παραβιάσει ένα stop. Έτσι γιατί γούσταρε, χωρίς φλας, χωρίς ειδοποίηση, να α μπει από την πρώτη λωρίδα στην τρίτη. Ετσι ρε αδελφέ γιατί μπορούμε να στρίψουμε το τιμόνι και να πάμε παντού. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Προσέχετέ τους γιατί είναι πολλοί και είναι εκεί έξω, φορέστε ζώνη σώζει ζωές» αναφέρει η Μαρία Τζινέρη.

Δύο θανατηφόρα τροχαία

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή του Πάσχα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Ένας 21χρονος ειδικός φρουρός, υπέκυψε χθες στα τραύματα που προκλήθηκαν από τροχαίο στο Περιστέρι, στη λεωφόρο Θηβών. Ο νεαρός ειδικός φρουρός υπηρετούσε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ. Γύριζε στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και «καρφώθηκε» στο δικό του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα αυτοκίνητα σμπαραλιάστηκαν και ο νεαρός ειδικός φρουρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Έφερε πολλαπλά κατάγματα, τραύματα στα νεφρά, ρήξη σπλήνας, ενώ υπέστη και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ύστερα από χειρουργείο που κράτησε τουλάχιστον 8 ώρες, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Επίσης, μια ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα στην Αταλάντη όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος άνδρας  με κατεύθυνση από την Αταλάντη προς το Καλαπόδι, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 88χρονη γυναίκα. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Λοκρών,  ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᙢᗩᖇᎩ (@maria_tzineri)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις