Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τατσόπουλος – Λεφάκης: Αιχμηρή ανάρτηση για τον αστρολόγο
ΕΛΛΑΔΑ

Τατσόπουλος – Λεφάκης: Αιχμηρή ανάρτηση για τον αστρολόγο

Τατσόπουλος - Λεφάκης: Ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτηρίζει τον Κώστα Λεφάκη «βασιλιά του θράσους»

Κατά του γνωστού αστρολόγου, Κώστα Λεφάκη, στρέφεται ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή μία πρόβλεψη του αστρολόγου για το τέλος της πανδημίας. Ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτηρίζει μάλιστα τον Κώστα Λεφάκη «βασιλιά του θράσους».

Αναλυτικά στην ανάρτηση του ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει:

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ

Ο άνθρωπος που δεν προέβλεψε -ούτε κατά προσέγγιση πεντηκονταετίας- το ξέσπασμα της πανδημίας, έρχεται τώρα να μας ενημερώσει πότε θα τελειώσει οριστικά. Λεφάκη, μην ακούς εμάς τους γκρινιάρηδες. Όσο ο “πιο σοφός λαός του κόσμου” σε αμείβει για τις… προβλέψεις σου, είναι άξιος της μοίρας του. Μην τον λυπάσαι. Πάρ’ του τα χοντρά».

Τι είπε τον Ιανουάριο

Πάντως, σε συνέντευξή του τον Γενάρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Κώστας Λεφάκης είχε… δώσει μια γεύση. “Η χρονιά αυτή θα είναι κάπως καλύτερη σε λεπτομέρειες διαβίωσης από το 2020 αλλά θα έχει αιφνιδιασμούς, μεταβολές, αναπάντεχα γεγονότα. Εγώ την ονόμασα ποιητικά κάπως την χρονιά των ανέμων και της βροχής. Είμαστε σε μια μεγάλη στροφή. Πρέπει να μη φοβηθούμε…Θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Πολλοί αρχηγοί θα αλλάξουν θέση, θα αναστατωθούν τα Κοινοβούλια.

Η Ευρώπη θα είναι ο μεγάλος ασθενής. Στην Αμερική θα γίνει νέος διχασμός. Υπάρχει πιθανότητα μεγάλης σεισμικής αναταραχής. Θα χαθούν χρήματα όπως χάθηκαν το 1999. Και είναι και η χρονιά που θα γίνουν εκλογές. Αυτή τη χρονιά θα ζήσουμε προδοσίες. Το 2022 θα τελειώσει ο covid.Το 2024 θα γυρίσουμε στην κανονικότητα αλλά όχι όπως αυτή που είχαμε το 2019, είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λεφάκης για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε ενώ έδωσε ένα στίγμα για τον κάθε μήνα του χρόνου. Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε πως από το 2025 έως το 30 θα έχουμε μεγάλη ανάκαμψη”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις