Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οδηγός λεωφορείου – μετανάστης: “Εδώ κάνω κουμάντο εγώ”
ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός λεωφορείου – μετανάστης: “Εδώ κάνω κουμάντο εγώ”

Οδηγός λεωφορείου - μετανάστης: Τον γύρο των social media κάνει το βίντεο με τον οδηγό αστικού λεωφορείου και την επίθεση σε μετανάστη.

Επίθεση δέχτηκε ένας μετανάστης σε αστικό λεωφορείο της Αθήνας, από τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος απαίτησε να σηκωθεί από τη θέση που καθόταν ο αλλοδαπός και να την παραχωρήσει σε συνεπιβάτισσα του. Στο βίντεο που δημοσίευσε το Sputniknews.gr, ο οδηγός του λεωφορείου ακούγεται να λέει στο μετανάστη να σηκωθεί και να του λέει “εδώ κάνω κουμάντο εγώ” και πως “δεν θα πεις εσύ σε κανέναν τι θα κάνει”.

“Σιχαίνομαι να κάτσω”

Σύμφωνα με τη συλλογικότητα “Μένουμε Ενεργοί”, το περιστατικό ξεκίνησε όταν γυναίκα επιβάτης ζήτησε την παρέμβαση του οδηγού για να κάτσει στη θέση του μετανάστη. Ο οδηγός του λεωφορείου δεν άκουσε ούτε τις παραινέσεις του ανθρώπου που ζήταγε να παραμείνει στη θέση του γιατί τον πονάει η μέση του. Υπόλοιποι επιβάτες φαίνονται να συμφωνούν με τον οδηγό και ζητούν και αυτοί από το μετανάστη να παραχωρήσει τη θέση του, ο οποίος εν τέλει σηκώνεται. Η “κύρια” που διεκδικούσε τη θέση κάθεται σε αυτή, ενώ ακούγεται να λέει με αποτροπιασμό “σιχαίνομαι να κάτσω”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις