Αθήνα

°C

Σάββατο

12

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γηροκομείο Χανιά νέα: Εξαφανισμένος ο γιατρός της δομής με τις πράξεις θανάτου από «ανακοπή»
ΕΛΛΑΔΑ

Γηροκομείο Χανιά νέα: Εξαφανισμένος ο γιατρός της δομής με τις πράξεις θανάτου από «ανακοπή»

Γηροκομείο Χανιά νέα: Εξαφανισμένος ο γιατρός που «σκορπούσε» ληξιαρχικές πράξει θανάτου από «ανακοπή»

Οι εξελίξεις με τα περιστατικά του οίκου ευγηρίας στα Χανιά δεν σταματούν. Οι καταγγελίες για μεγάλο αριθμό θανάτων τροφίμων του ιδρύματος ερευνώνται από τις αρχές, αλλά, ο άνθρωπος που θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις – ο γιατρός του γηροκομείου – παραμένει στις σκιές. Ο γιατρός αυτός – το όνομα του οποίου είναι γνωστό στα Χανιά – εξακολουθεί να είναι άφαντος. Μάλιστα, όλες οι τηλεφωνικές απόπειρες για να απαντήσει σε εύλογα ερωτήματα, καθώς δεν είναι κατηγορούμενος αλλά εμπλεκόμενος στην υπόθεση, μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες. Και ενώ για την υπόθεση αυτή έχουν εκφράσει άποψη άπαντες, είτε από τη μεριά των καταγγελλόντων, είτε από τη μεριά του οίκου ευγηρίας που κατηγορείται για αυτές τις αξιόποινες πράξεις (είναι δε χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη στιγμή με δηλώσεις της στο Flashnews.gr μίλησε η ιδιοκτήτρια του οίκου), αντιθέτως, κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής, από τον γιατρό της δομής.

Ο γιατρός της δομής αυτής, αναφέρθηκε και φυσικά κατηγορήθηκε από την πρώτη στιγμή, από την πλευρά των καταγγελλόντων ότι υπέγραφε τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των τροφίμων με την αιτιολογία της “ανακοπής καρδιάς”, κάτι που αμφισβητεί η πλευρά που κίνησε τη διαδικασία για να διαλευκανθεί η υπόθεση, αφού θεωρεί ότι άλλοι λόγοι οδήγησαν στον θάνατο κάποιους τρόφιμους του οίκου ευγηρίας. Σε κάθε περίπτωση θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που, ήδη τίθενται, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο από τον οποίο πέρασαν από τα χέρια του, όλες οι περιπτώσεις των τροφίμων για τους οποίους γίνεται λόγος από τους καταγγέλοντες ότι οδηγήθηκαν, ακόμα και στον θάνατο, λόγω της ελλιπούς ή μη αρμόζουσας μεταχείρισής τους, από τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του οίκου ευγηρίας.

Νέα σοκαριστική καταγγελία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις