Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρπαγή ανηλίκου – Άγιος Δημήτριος: Καταγγελία εις βάρος ενός ζευγαριού
ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή ανηλίκου – Άγιος Δημήτριος: Καταγγελία εις βάρος ενός ζευγαριού

Αρπαγή ανηλίκου - Άγιος Δημήτριος: Άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας

Μια καταγγελία για αρπαγή παιδιού από το Μετρό στον Άγιο Δημήτριο, την Παρασκευή 7/5, έγινε στην αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, άτομο τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε ότι ζευγάρι άρπαξε ένα ανήλικο παιδί από τον σταθμό του Μετρό στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Οι δράστες, σύμφωνα με την ίδια πηγή, διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, πιθανότατα Βουλγαρικές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η συνοδηγός, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και άρπαξε ένα ανήλικο αγόρι που βρισκόταν εκεί. Στη συνέχεια το επιβίβασε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Αυτή την ώρα δυνάμεις της Άμεσης Δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας εκτελούν εξονυχιστικούς ελέγχους στην περιοχή για τον εντοπισμό των υπόπτων.

Περιπολικό

Οδηγός λεωφορείου – επίθεση: Χαμός με βίντεο που κυκλοφόρησε

«Εδώ κάνω κουμάντο εγώ»… είπε ένας έξαλλος οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα σε έναν μετανάστη αναγκάζοντάς τον και υποχρεώνοντάς τον να σηκωθεί από τη θέση του για να κάτσει μια άλλη επιβάτης. Το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου δείχνει τον οδηγό του λεωφορείου να διατάζει τον μετανάστη που κάθεται στη θέση του να σηκωθεί και να τον υποχρεώνει να κάτσει όρθιος για να δώσει τη θέση του σε μια άλλη επιβάτη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα menoume_energoi όλα  ξεκίνησαν όταν η επιβάτης του λεωφορείου απαίτησε από τον μετανάστη συνεπιβάτη της να της παραχωρήσει την θέση του!

Όταν εκείνος αρνήθηκε η επιβάτης ζήτησε την παρέμβαση του οδηγού. Ο οδηγός όπως φαίνεται και στο βίντεο σταμάτησε το λεωφορείο και άρχισε να ωρύεται και να φωνάζει (μη φορώντας μάσκα) στον μετανάστη . Χαρακτηριστικά ακούγεται να λέει «σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ». Μάλιστα όταν τελικά ο άνδρας σηκώνεται και η άλλη επιβάτης πάει να κάτσει στη θέση του ακούγεται να λέει με αποτροπιασμό: «Σιχαίνομαι να κάτσω». Τέτοιες εικόνες και βίντεο μόνο ντροπή μπορούν να μας προκαλούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις