Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 22χρονος Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η νέα καταγγελία, «αυνανιζόταν μέσα στο αμάξι του»
ΕΛΛΑΔΑ

22χρονος Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η νέα καταγγελία, «αυνανιζόταν μέσα στο αμάξι του»

22χρονος Νέα Σμύρνη: Είχε παρενοχλήσει κοπέλα και τον Νοέμβριο του 2020

Ο 22χρονος άντρας που παρενόχλησε σεξουαλικά την 25χρονη Δανάη στη Νέα Σμύρνη, την Πέμπτη 6/5 φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες περιπτώσεις. Ακόμα, τέσσερις κοπέλες τον αναγνώρισαν και τον κατήγγειλαν, μια εκ των οποίων μίλησε σήμερα στο T- live και στην Τατιάνα Στεφανίδου. Τα όσα αποκαλύπτει η 22χρονη κοπέλα, που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον εν λόγω νέο, είναι σοκαριστικά. «Εμένα συνέβη πριν από 4-5 μήνες. Ήταν Νοέμβριος. Πήρα αμέσως το 100 και το κατήγγειλα. Ήταν περίπου στις 3,30. Γύρναγα από τη μητέρα μου μαζί με την αδερφή μου.  Όπως κατεβαίναμε, βλέπω να έρχεται από την πλευρά του δρόμου που ήμουν ένα αμάξι και μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητό μου, εκείνος σταμάτησε το αυτοκίνητο.

Περνάμε ακριβώς μπροστά του, κοιτάζω από το παράθυρο, και ήταν ένας νεαρός, μελαχρινός με το μόριό του έξω και αυνανιζόταν. Εγώ παγώνω, του λέω “τι κάνεις εκεί;”, εκείνος βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και αυτομάτως πήρα το 100. Πήρα τον αριθμό του αυτοκίνητου του. Ταράχτηκα, το είπα στον φίλο μου και τους δικούς μου και φαντάστηκα ότι η αστυνομία κάτι θα έκανε. Ωστόσο δεν έκανε.

Τον αναγνώρισε μέσω Facebook

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη περίπου έναν μήνα μετά. Ήταν νύχτα και τρόμαξα πολύ. Είχα πάει στο φαρμακείο, νύχτα ήταν, βλέπω πάλι ένα αυτοκίνητο σταματημένο με ανοιχτά τα φώτα. Τότε, πλησίασα και του είπα να κλείσει τα φώτα. Ήταν πάλι ο ίδιος νεαρός και αυτό που με τρόμαξε ήταν ότι ήταν πολύ παγωμένο το βλέμμα του. Το όργανό του πάλι έξω, άρχισα και ούρλιαζα. Περίμενα να φύγει για να ανέβω στο σπίτι μου, γιατί δεν ήθελα να δει που μένω. Και χθες τελικά, είδα ότι ήταν αυτός ο κύριος» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα, η οποία αναγνώρισε τον 22χρονο από το προφίλ του στο Facebook και αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις