22χρονος Νέα Σμύρνη: Πέμπτη γυναίκα τον αναγνώρισε και τον καταγγέλει

ΕΛΛΑΔΑ

22χρονος Νέα Σμύρνη: Πέμπτη γυναίκα τον αναγνώρισε και τον καταγγέλει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

22χρονος Νέα Σμύρνη: Είχε παρενοχλήσει και πέμπτη κοπέλα

07.05.2021 | 12:34

Ολοένα και αυξάνονται οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρους του 22χρονου, που ακολούθησε, με το μόριο του έξω, την 25χρονη στη Νέα Σμύρνη εχθές (6/5). Μια πέμπτη γυναίκα τον αναγνώρισε, και σύμφωνα με την καταγγελία της, την παρενόχλησε ενώ εκείνη κινούνταν στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην Αστυνομία μια 27χρονη από την Κύπρο, η οποία κατήγγειλε ότι πριν από μερικούς μήνες την είχε πλησιάσει ο νεαρός, στην περιοχή της Καλλιθέας, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι και την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, ενώ ταυτόχρονα αυτοϊκανοποιούνταν.

Ο 22χρονος, που οδηγείται την Παρασκευή, 7 Μαΐου, στον Εισαγγελέα ύστερα από την καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας ότι την ακολούθησε με το μόριό του εκτός παντελονιού μέχρι έξω από την πόρτα της στη Νέα Σμύρνη, εμπλέκεται πλέον σε πέντε συνολικά περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. Σημειώνεται ότι πέραν της 25χρονης Δανάης από τη Νέα Σμύρνη, ο 22χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης της επίθεσης σε άλλες τρεις γυναίκες. Οι προηγούμενες επιθέσεις έγιναν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως. Δύο περιπτώσεις προσδιορίζονται χρονικά στον Αύγουστο του 2020, η μία στο Παλαιό Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η δεύτερη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Τον Σεπτέμβριο 2020 φέρεται να επιτέθηκε σε μια 28χρονη στη Νέα Σμύρνη. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ολα ξεκίνησαν όταν η νεαρή Δανάη ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα ότι την ακολουθούσε για 300 μέτρα και ότι είχε βγάλει το μόριό του καθώς πήγαινε προς το μέρος της. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει η νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, κοντά στον σταθμό του τραμ, στην Αιγαίου. «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

 

 

 

Exit mobile version