ΑΕΚ – Μάνταλος: Λίγες ελπίδες για τον «τελικό»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Μάνταλος: Λίγες ελπίδες για τον «τελικό»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

ΑΕΚ - Μάνταλος: Ο αρχηγός της ΑΕΚ πονά χαμηλά στο πόδι.

07.05.2021 | 12:52

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έξοδο στην Ευρώπη. Πέρα από τις επιστροφές των Μπακάκη και Μαχαίρα, η «Ένωση» δύσκολα θα έχει κάποια άλλη. Από τους Πέτρο Μάνταλο, Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα, ελπίδες να επιστρέψει έχει μόνο ο πρώτος, αλλά λίγες.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ πονά χαμηλά στο πόδι και δεν πρόκειται ούτε σήμερα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Το Σάββατο θα δοκιμάσει το πόδι του και μόνο αν δεν έχει κάποια ενόχληση και χωρίς ρίσκο να πάθει ζημιά, θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Λιβάι Γκαρσία θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο γόνατο για να φανεί αν μπορεί να βοηθήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ ακόμη λιγότερες πιθανότητες έχει ο Νέλσον Ολιβέιρα, που εξακολουθεί να πονά στα πλευρά.

Τσακίρης: «Θα εξυπηρετήσει τον στόχο και με ισοπαλία η ΑΕΚ»

Τον ρεαλισμό που πρέπει να επιστρατεύσει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο (βάσει της κατάστασης που βρίσκεται και των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει) υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η «Ένωση» δεν πρέπει να παίξει για μη χάσει από τον Παναθηναϊκό (καθώς αυτό το σχέδιο έχει συνήθως το ανάποδο αποτέλεσμα).

Τόνισε ωστόσο ότι θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» αυτή τη φορά να μην αγωνιστούν με την πίεση ότι πρέπει να πάρουν επιτέλους ένα ντέρμπι (κάτι που πλήρωσαν ακριβά με τον ΠΑΟΚ) και έχουν κατά νου ότι η ισοπαλία εξυπηρετεί τον στόχο και διατηρεί το προβάδισμα για την Ευρώπη.

Ετικέτες
Exit mobile version