Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γιορτή της μητέρας 2021 δώρα: 4 ιδέες για να της δείξετε την αγάπη σας
PLUS

Γιορτή της μητέρας 2021 δώρα: 4 ιδέες για να της δείξετε την αγάπη σας

Γιορτή της μητέρας 2021 δώρα: 4 ιδέες για την πιο γλυκιά χειρονομία

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και δεν έχετε αποφασίσει τι να της πάρετε για δώρο. Η απόφαση δεν είναι εύκολη αφού πρέπει να βρείτε κάτι που να την αντιπροσωπεύει και θα την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό, αφού στις περιπτώσεις αυτές μετράει η κίνηση. Είτε ψάχνετε να αγοράσετε κάτι είτε θέλτε να φτιάξετε με τα χεριά σας ένα δώρο, οι παρακάτω ιδέες θα σας καλύψουν πλήρως.

1) Μπρελόκ

Μπορεί να ακούγεται πολύ συνηθισμένο αλλά πρόκειται για μια πολύ όμορφη διαχρονική κίνηση. Το μπρελόκ για τα κλειδιά είναι ένα αντικείμενο που το κουβαλάμε συνέχεια μαζί μας. Σκεφτείτε να είχε η μητέρα σας ένα μπρελόκ με τη φωτογραφία σας ή ένα όμορφο σύντομο μήνυμα. Θα ήταν κάτι που θα το εκτιμούσε πολύ και θα της έφτιαχνε τη διάθεση.

2) Cup cakes από τα χεράκια σου

Βρείτε μια εύκολη συνταγή και φτιάξε για τη μητέρα σου πανέμορφα και πεντανόστιμα cupcakes! Ακούγεται μπελαλίδικο αλλά όταν καταβάλλεις προσπάθεια για αγαπημένα πρόσωπα δεν είναι κόστος. Μπορείτε να βρεις και μικρά ταμπελάκια που να γράφουν κάτι σχετικό και να διακοσμήσεις τα κεκάκια σας.

3) Φυτά

Εάν η μητέρα σας αγαπά να φροντίζει φυτά ή ασχολείται με την κηπουρική τότε είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσει το δώρο σας. Επιλέξτε μικρά φυτά, βάλτε τα σε γυάλινα βαζάκια τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε όπως θέλετε και τοποθέτησε τα σε ένα ξύλινο τελάρο. Θα μπορεί είτε να αφήσει στο βάζο είτε να τα μετακινήσει σε κάποια γλάστρα. Κάθε φορά που θα τα κοιτάζει θα σκέφτεται ότι είναι δώρο από το παιδί της.

4) Κουτί περιποίησης

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της; Πηγαίνετε στο πιο κοντινό κατάστημα καλλυντικών και είτε διαλέξτε από τα έτοιμα κουτιά που υπάρχουν με καλλυντικά είτε φτιάξτε το δικό σας βάζοντας μέσα ότι προϊόντα θέλετε. Επιλέξτε για παράδειγμα κάποιο αφρόλουτρο με άλατα μπάνιου και ενυδατική σώματος ή διάφορες μάσκες και scrub προσώπου. Έτσι θα περάσετε στη μητέρα σας το μήνυμα ότι δε την αγαπάτε μόνο όταν φτιάχνει ντολμαδάκια, αλλά και όταν φροντίζει τον εαυτό της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις