Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριάννα Παινέση έγκυος: Γέννησε και αυτό είναι το φύλο του παιδιού
LIFESTYLE

Μαριάννα Παινέση έγκυος: Γέννησε και αυτό είναι το φύλο του παιδιού

Μαριάννα Παινέση έγκυος: Έγινε μανούλα

H πανέφορμη πρώην παίκτρια του GNTM, Μαριάννα Παινέση, μόλις έγινε μανούλα. Το νεαρό μοντέλο, που είχε φτάσει μέχρι και τον τελικό του πρώτου κύκλου του GNTM, βρήκε τον μεγάλο έρωτα στα μάτια του Προκόπη Ζορμπά. Πρόσφατα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και σήμερα απέκτησαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του real.gr, η Μαριάννα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Αναμένουμε να ανακοινώσει τα ευχάριστα και μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή.

Η ίδια είχε δηλώσει άλλωστε σε παλαιότερη συνέντευξη ποιο είναι το φύλο του παιδιού. «Είμαστε μαζί δυο χρόνια. Ο Προκόπης είναι γυμναστής. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο. Ο Προκόπης έκανε την πρώτη κίνηση. Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας. Περιμένουμε κοριτσάκι. Το έχουμε δει. Κλωτσάει». Μάλιστα πριν γεννήσει είχε ανεβάει μερικές φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Δεν δίστασε να φορέσει λευκά εσώρουχα και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. «Αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες που απαθανατίζουν αυτήν τη μοναδική και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύω και θα μου θυμίζουν για πάντα αυτό το γλυκό ταξίδι», έγραψε το εντυπωσιακό μοντέλο στις αναρτήσεις του στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marianna Painesi (@marianna_painesi)

Οι εξετάσεις πριν την γέννα

Η Μαριάννα Παινέση επισκέφτηκε ένα εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο για να κάνει κάποιες απαραίτητες εξετάσεις, λίγο πριν γεννήσει. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο έκανε ένα καρδιοτοκογράφημα εμβρύου για να δει αν όλα είναι καλά με το μωράκι της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marianna Painesi (@marianna_painesi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις